Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcus Ginyard îl înlocuiește pe Sean Barnette la CSM CSU Oradea

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.09.2018

CSM CSU Oradea s-a mișcat rapid și i-a găsit înlocuitor lui Sean Barnette, după ce jucătorul american s-a confruntat cu probleme de sănătate și ulterior și-a reziliat contactul cu echipa bihoreană. Campioana României a apelat la serviciile lui Marcus Ginyard pentru a-și completa lotul, un jucător care a fost campion în Macedonia în sezonul trecut.

Marcus Ginyard este un jucător de poziția 3, măsoară 1.95 metri și poate evolua și pe poziția 2. El are 31 de ani, fiind născut pe data de 8 mai 1987 la Rochester, New York.

Ultima echipă pentru care a evoluat Marcus Ginyard este KK Rabotnicki Skopje, formație alături de care a reușit să câștige campionatul în Macedonia. Jucătorul american a bifat 36 de prezențe în Supeliga din Macedonia în sezonul trecut și a avut medii statistice de 15.6 puncte, 5.0 recuperări și 2.1 pase decisive în aproape 27 de minute jucate.

Marcus Ginyard a absolvit în anul 2010 la Universitatea North Carolina. Cariera profesionistă și-a început-o în Germania la BBC Bayreuth, după care a mai trecut pe la Ironi Nahariya, Anwil Wloclawek, Azovmash Mariupol, Stelmet Zielona Gora, Panionios, Hermine de Nantes Atlantique și Czarni Slupsk. El a evoluat o scurtă periadă și în NBA G-League pentru Westchester Knicks.

CSM CSU Oradea i-a găsit astfel înlocuitor lui Sean Barnette în persoana lui Marcus Ginyard, cu mai puțin de o săptămână de debutul oficial în noul sezonul competițional, în Basketball Champions League.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ajax :

    CSM
    Să vedem, poate e ceva peste Sean, cu toate că îmi pare rău pt cum s-a terminat pt el. Să sperăm că îsi va reveni cât mai repede si nu va pune capăt carierei.

    cu 5 ani în urmă (14.09.2018) Raspunde
  • CSA Steaua București Fortza Steaua :

    politica groparilor!
    De doi ani incoace, CSM ORADEA reuseste sa transfere mai multi accidentati decat jucatori apti. Desi dreg busuiocul in partea a doua inceputul este unul oarte prost si preliminarile nu se joaca pe sfarsit de sezon. Erau deja doi accidentati si inca sezonul nu a inceput. Anul trecut Valeika a sosit direct accidentat!!! Nu-l cunosc pe Ginyard, poate fi bun sau mai putin bun dar mai mult sper sa nu fie ACCIDENTAT!

    cu 5 ani în urmă (15.09.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!