Stiri

Marcus Ginyard și Arka Gdynia s-au califcat în finala Cupei Poloniei

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
16.02.2019

Marcus Ginyard s-a transferat de curând în Polonia la Arka Gdynia iar mâine, 17 februarie, va juca pentru primul trofeu al sezonului. Noua formație a fostului jucător de la CSM CSU Oradea a trecut în semfinale de MKS Dabrowa Gornicza, cu scorul 81-78.

Arka Gdynia a făcut o repriză secundă mai bună, după ce la pauză era condusă la 7 puncte. Echilibrul s-a restabilit în sfertul trei iar în secvența decisivă, echipa lui Ginyard a reușit să preia conducerea iar ultimele minute a fost în față și a reușit să gestioneze bine finalul pentru a-și asigura calificarea în finală.

Marcus Ginyard a fost titular pentru Arka și a jucat 32 de minute și 19 secunde. Americanul a totalizat 9 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive. Ginyard a marcat 3/3 de la 2 puncte, 1/2 de la 3 puncte și 4/5 de la linia de libere, acumulând un indice al eficienței de 13 unități.

James Florence a fost cel mai bun marcator pentru Arka Gdynia cu 18 puncte. Deividas Dulkys a terminat în double-double, 14 puncte și 11 recuperări. Jakub Garbacz a contribuit cu 15 puncte iar Bartlomiej Woloszyn cu 12.

În finala Cupei Poloniei, Arka Gdynia se va duela  pentru trofeu cu BM Stal Ostrow.

foto: plk.pl

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mikki :

    puncte Ginyard
    ..adunate mi-au iesit.. 13 (3 de 2, 1 de 3 si 4 de 1) nu 9.

    cu 5 ani în urmă (17.02.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!