Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcus Ginyard, mesaj pe instagram în limba română, după despărțirea de CSM CSU Oradea

Eduard Popa

Eduard Popa
30.01.2019

CSM CSU Oradea a anunțat recent despărțirea de Marcus Ginyard. Baschetbalistul american a oferit o reacție pe rețelele de socializare, la câteva zile după ce și-a reziliat înțelegerea cu campioana României.

Ginyard a postat pe instagram următorul mesaj în limba română:

„Multumesc @csmoradea pentru minunata oportunitate de a purta culoarea voastra si de a reprezenta Campionii Romaniei. Sunt foarte recunoscator pentru toate amintirile pe care o sa le iau cu mine. #HaiCSM #Oradea #Romania #multumesc #thankyou”

El a primit mai multe comentarii din partea fanilor orădeni, dar și un mesaj de la fostul coechipier Giordan Watson. “Alexa play ‘See You Again’ by Wiz Khalifa” a fost comentariul lui Watson, referire la asistentul personal electronic, pe care îl puteți găsi pe telefoanele mobile și desktop-uri, și la melodia interpretată de Wiz Khalifa de pe coloana sonoră a filmului Furious 7, ultimul din serie în care a jucat actorul Paul Walker.

Marcus Ginyard a jucat în 16 partide în Liga Națională, cu medii de 8,2 puncte, 3,9 recuperări și o pasă decisivă.

Este al doilea jucător care pleacă de la CSM CSU Oradea, după Sean Denison, cel care s-a despărțit de bihoreni din motive de familie. În acest moment, Oradea a rămas în cinci stranieri: Kris Richard, Arturas Valeika, Muhamed Pasalic, Dragan Zekovic și Pavle Reljic.

*foto: instagram Marcus Ginyard

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea corleone :

    Multumim Marcus
    Omul se desparte de noi cu mult bun simt. Urmarindu-l in ultimele luni, nici nu ma asteptam la altceva. Din pacate, randamentul dat de el nu era la nivelul scontat, banuiesc ca acesta era motivul despartirii. Este greu de spus cine este vinovat penrtru aceasta situatie. Cert este ca, din diferite motive, el a fost nevoit sa joace mai mult pe o pozitie pe care nu s-a simtit foarte bine. Daca a fost adus ca inlocuitor post-pe-post in locul lui Barnette, atunci - dupa parerea mea - s-a gresit. Barnette - fiind un jucator extrem de puternic - s-a descurcat fara probleme in rolul de PF undersized, ceea ce nu a fost cazul lui Ginyard.

    cu 5 ani în urmă (30.01.2019) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mailman :

    cui pe cui se scoate, sau repari o greseala facand o prostie!
    "Maurul si-a facut datoria, maurul poate sa moara". Baiatul asta are stofa buna, dar la noi nu a fost in largul lui... Sigur ca daca il comparam cu jucatori pe care i-am avut inaintea lui, comparatia poate fi defavoarabila lui insa corect ar fi sa spunem ca e bun (doar l-am adus ca sa joace, nu ca sa se antreneze cu titularii!), ca am sperat mai mult de la el, dar ca ceva nu a iesit cum ne doream cu totii... Despartirea asta brusca, dupa o aruncare ratata pe final de meci pierdut, pare mai mult un caz tipic de "tap ispasitor", o "spalare pe maini" a la Pilat din Pont, un lucru jenant oricum din partea conducerii clubului. Adica dupa ce Staff-ul a fost depasit de situatie la finalul meciului cu Timisoara s-a trezit cu noaptea-n cap a doua zi si s-a repezit la gatul baiatului asta...

    cu 5 ani în urmă (31.01.2019)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      csm
      Nu are nici o legatura meciul cu Timisoara cu despartirea de Ginyard. Probabil ca Achim si-a dat seama ca nu e ce ne trebuie. Cand a fost adus pt al inlocui pe Barnette s-a facut transferul pe "repede-inainte" pt ca eram in criza de timp. Dovada ca discutiile erau de ceva timp esta ca a semnat imediat cu alta echipa. Pt a fi despartire amiabila jucatorul o fi avut acordul CSM-ului sa-si caute echipa, iar in momentul in care si-a gasit s-a semnat desfacerea contractului. Nu poti sa reziliezi contracte din proprie initiativa fara penalizari.
      Oricum nu are nici o vina Ginyard pt meciul pierdut cu Timisoara. Antrenorul a facut echipa si el a stabilit schemele de joc.

      cu 5 ani în urmă (31.01.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!