Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcus Ginyard s-a transferat în Polonia

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
30.01.2019

Marcus Ginyard a venit în România la începutul lunii septembrie, fiind adus la CSM Oradea în locul lui Sean Barnette, care avea o problemă de sănătate din cauza căreia, la acel moment, nu putea să-și  continue cariera de baschetbalist.

Conform site-ului 24secunde, noua echipă a lui Ginyard, Arka Gdynia, a anunțat legitimarea acestuia, în cursul zilei de miercuri. Americanul se întoarce în Polonia, acolo unde a mai jucat pentru alte trei echipe: Anwil Wlocklawek, Stelmet Zielona Gora și Energa Czarni Slupsk.

Arka Gdynia are un scor general de 14 victorii și 3 înfrângeri și se clasează pe locul second în clasamentul Poloniei. Formație a participat în ediția 2018/19 a EuroCup, unde a obținut o victorie din zece meciuri jucate.

Ginyard a reziliat contractul cu CSM CSU Oradea la începutul acestei săptămâni, formație la care a jucat în ultimele cinci luni, timp în care a bifat 16 prezențe în Liga Națională de Baschet Masculin, una în SuperCupă și opt în cupele europene.

În acest sezon de LNBM, Marcus Ginyard a adunat medii de 8.2 puncte, 3.9 recuperări și 1.0 pase decisive, toate pentru un indice al eficienței de +8.5 pe meci.

Americanul ar putea să-și facă debutul  la noua sa echipă la sfârșitul săptămânii curente. Arka Gdynia joacă în deplasare cu Legia Varșovia, echipă care ocupă lucul al 9lea în clasamentul ligii poloneze.

 

*foto: Robi Boroș

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea 6X :

    Ginyard.
    Acum înțeleg de ce a jucat așa anemic cu Timișoara. la

    cu 5 ani în urmă (30.01.2019) Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Bine a fãcut
    Acolo sunt destule echipe pentru un campionat...tur-retur

    cu 5 ani în urmă (31.01.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!