Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcus Hatten se întoarce în Bundesliga

Radu Bărăian

Radu Bărăian
28.07.2015

Fundaşul nord-american Marcus Hatten va evolua în sezonul 2015-2016 în Germania la BG Goettingen, după ce în stagiunea precedentă a fost componentul formaţiei CSM-U Oradea

Aventura sa în România a fost una cu ghinion, suferind o accidentare la nivelul genunchiului la mijlocul lunii ianuarie, accidentare care l-a îndepărtat o bună perioadă de timp de parchet. Astfel, sportivul de 34 de ani a bifat doar 13 prezenţe pentru Oradea în campionat, timp în care a acumulat medii de 13.7 puncte, 4.3 recuperări, 4.1 pase decisive, 1.7 intercepţii, 2.1 mingi pierdute şi 15.9 la eficienţă, toate aceste cifre în 29:38 minute petrecute pe suprafaţa de joc. 

Pe parcursul carierei sale, Marcus Hatten a evoluat în mai multe ţări din care amintim Germania, Statele Unite, Polonia, Spania, Israel, Venezuela, Italia sau Belgia. 

Hatten se întoarce din nou în Bundesliga după ce înainte de a ajunge la Oradea a evoluat în echipamentul formaţiei Mitteldeutscher BC Weissenfels. 

*Foto: csmoradea.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!