Stiri

Marcus Slaughter a semnat cu Darussafaka Istanbul

Dan Oancia

Dan Oancia
01.09.2015

Darussafaka Istanbul s-a întărit cu Marcus Slaughter, americanul în vârstă de 30 de ani care a fost aproape să semneze prelungirea înțelegerii cu Real Madrid. În ultimul sezon baschetbalistul american a evoluat pentru madrileni. În 22 de meciuri din Liga Endesa a avut medii de 3 puncte și 3.1 recuperări. 

Marcus Slaughter a jucat pentru "albi" 27 de jocuri în Euroligă, unde a strâns medii de 3 puncte și 2.1 recuperări, contribuit la câștigarea competiției. Născut la San Diego, Slaughter este la al 10-lea sezon ca profesionist și, printre clipele bune din cariera sa, se numără și o selecție în All-Star Game-ul din Germania, în anul 2012.

Americanul a mai evoluat în Franța la echipe precum Gravelines-Dunkerque, Sluc Nancy și Le Havre, în Israel la Hapoel Ierusalim, în NBA la Miami Heat, în timp ce în perioada petrecută în Germania a fost la două echipe, Brose Baskets și Eisbaeren Bremerhaven.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!