Stiri

Marcus Slaughter susține că Real Madrid i-a oferit pașaport fals în sezonul 2014/2015

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
29.06.2017

Marcus Slaughter a depus mărturie în cazul pașaportului fals pe care l-a folosit în sezonul 2014/2015 pe când evolua la Real Madrid. Americanul spune că i-a dat agentului său, Julian Aranda, suma de 35 de mii de euro, după care nu a mai știut nimic de pașaport până în momentul în care „cineva” de Real Madrid i-a dat pașaportul din Guinea.

Marcus Slaughter a evoluat în 13 partide din Liga ACB în sezonul 2014/2015 folosind pașaport Cotonou și nu mai era considerat jucător străin. Ulterior s-a descoperit că pașaportul lui Slaughter avea același număr cu pașaportul lui Andy Panko din Guinea, AA001696. Ambii jucători sunt reprezentați de Julian Aranda de la BeoBasket.

În mod normal,  procedura ACB prevede ca jucătorul să prezinte pașaportul către club și nu invers.

Folosind pașaportul din Guinea pentru Marcus Slaughter, Real Madrid a putut utiliza un jucător american în plus.

Dacă se va demonstra în instanță că Real Madrid a avut cunoștiință despre documentele false folosite de Marcus Slaughter, clubul din capitala Spaniei ar putea pierde titlul ACB și Cupa Spaniei.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!