Stiri Cupa României Masculin

Mario Lazăr: „Vreau să dovedesc de ce sunt în stare”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
28.09.2014

Împrumutat de U-BT Cluj-Napoca la concitadina Universitatea, Mario Lazăr, se află în fața debutului oficial în echipamentul noii sale echipe. „Studenții” vor întânli la Timișoara pe Timba într-un meci din cadrul primei manșe a optimilor Cupei României. Lazăr a vorbit în exclusivitate pentru TotalBaschet despre acest prim duel al sezonului, respectiv despre echipa pe care a găsit-o la ”U” Cluj și obiectivele sale persoanle. 

Mario, ce așteptări ai de la primul meci al noii stagiuni, în compania celor de la Timba Timișoara?

„Așteptările noastre se rezumă la a da tot ce putem pe teren, pornim amândouă echipele cu șanse egale la victorie, diferența va fi facută de atitudinea din teren. Vrem să facem un meci bun și țintim spre victorie. Timba are în componența echipei mai mulți străini, diferența va fi făcută pe parchet, deci vom vedea”.

Spune-ne câteva cuvinte despre echipa pe care ai găsit-o la Universitatea.

„Echipa este una tânără, nou-promovată, care își dorește să facă performanță și care va lupta până la capăt. Majoritatea echipei este formată din componenți români care știu ce înseamnă să ai șansa de a juca într-un campionat ca acesta. De aceea vom profita de fiecare șansă, de fiecare moment".

Care sunt obiectivele tale în perspectiva sezonului competițional 2014-2015?

„Vreau să fac un sezon cât mai bun, acumularea experienței care va veni o dată cu meciurile oficiale și desigur să îmi ajut echipa cât mai mult posibil. Vreau să dovedesc de ce sunt în stare și că această șansă care mi s-a oferit va fi fructificată în totalitate”. 

Confruntarea tur dintre Timba Timișoara și Universitatea Cluj se va desfășura astăzi, 28 septembrie, începând cu ora 18:00, pe malul Begăi. Returul va avea loc în Sala Sporturilor „Horia Demian” de sub Feleac, miercuri, 1 octombrie. 

În ediția precedentă din Liga Națională de Baschet Masculin, Mario Lazăr a bifat 8 prezențe în echipamentul celor de la U-BT Cluj, timp în care și-a trecut în cont medii de 3.4 puncte, 3.1 recuperări și 4.3 în dreptul eficienței, totul în 9:32 minute petrecute pe parchet. 

*Foto: Răzvan Păsărică (Fotoreporter TotalBaschet)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii