Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mario Lazăr: ,,Vrem să facem o performanţă mai bună ca meciurile din cupă“

Adela Ganea

Adela Ganea
03.10.2014

Universitatea Cluj-Napoca se va confrunta pentru prima etapă a Ligii Naţionale, sâmbătă, cu CSM-U Oradea. Baschetbalistul Lazăr Mario vorbeşte despre acest duel pentru Totalbaschet:

,,Meciul contra Oradea va fi unul dificil din toate punctele de vedere, însă vom da tot ce putem şi vrem să facem o performanţă mai bună ca meciurile din cupă. Echipa din Oradea este o echipă cu experienţă, o echipă puternică, o echipă care nu trebuie să uităm că anul trecut a ieşit vicecampioană. Atmosfera este una pozitivă, la antrenamente se munceşte foarte mult, iar partida de sâmbătă este privită cu mult entuziasm. “ , a declarat acesta.

Partida dintre Universitatea Cluj-Napoca şi CSM-U Oradea va avea loc sâmbătă, 4 octombrie, la Sala Sporturilor “Horia Demian”, începând cu ora 18:00.

*Foto: Silviu Cristea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!