Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mario Lazǎr: “Vom da tot ce putem pe teren.”

Claudia Truşcǎ

Claudia Truşcǎ
12.01.2013

Sâmbǎtǎ, 12 ianuarie, U Mobitelco BT Cluj Napoca primeşte vizita formaţiei CSU Atlassib Sibiu, într-o partidǎ ce va conta pentru etapa a 17-a din LNBM. Tânǎrul Mario Lazǎr a declarat pentru u-mobitelco.ro cǎ va fi un meci dificil şi cǎ sperǎ sǎ menţinǎ panta ascendentǎ pe care se aflǎ echipa sa.

"Meciul de mâine searǎ va fi un meci dificil. Sibiul este o echipǎ pe care am reuşit sǎ o batem în tur, însǎ lotul de jucǎtori s-a schimbat de atunci, antrenorul de asemenea. Noi venim dupǎ douǎ victorii consecutive obţinute cu Oradea, în Cupa României, şi cu Dinamo în campionat. Sperǎm sǎ reuşim sǎ menţinem aceastǎ pantǎ ascedentǎ. Vom da tot ce putem pe teren pentru o victorie mâine cu Sibiu. Vor fi cu siguranţǎ motivaţi, pentru cǎ au avut o înfrângere în faţa noastrǎ şi cred cǎ vor veni sǎ obţinǎ cele douǎ puncte, însǎ avem puterea de a decide ce se va întampla pe teren. Vor fi cu siguranţǎ motivaţi în plus şi de faptul cǎ Miodrag Perisic a antrenat în trecut aici. Mǎ simt onorat cǎ fac parte din aceastǎ echipǎ, este o mare performanţǎ pentru mine şi mǎ bucur cǎ sunt aici. Vreu sǎ progresez şi sǎ rǎmân la U-Mobitelco cât mai mult posibil."

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!