Stiri Juniori U20 Masculin

Marius Ciotlăuș: ”Suntem una dintre favoritele la calificarea la Turneul final”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
15.03.2013

În weekendul 15 – 17 martie, la Craiova, va avea loc unul dintre cele trei turnee semifinale ale Ligii a II-a masculin. Echipa gazdă este în serie cu Rapid București, CSM Bihorul Oradea și CSU Atlassib Sibiu și având în vedere parcursul din sezonul regulat, are șanse reale la a se califica la turneul final.

Marius Ciotlăuș, jucătorul legitimat la SCM U Craiova, spune că toate echipele au șanse să ajungă la turneul final dar vede formația la care activează ca una dintre favoritele seriei.

Va fi un turneu foarte disputat, însă noi ne pregătim din greu la antrenamente și sperăm să arătăm de ce suntem în stare, a spus Ciotlăuș într-o declarație acodată TotalBaschet.ro. Sper să avem o prestație cât mai bună, să ne facem jocul și să reușim accederea în ultimul act. În opinia mea, având în vedere forma în care suntem acum și pregătirea pe care am făcut-o, suntem una dintre favorite. Celelalte echipe au în componență jucători cu experiență, care au prins multe minute alături de seniori, deci toate echipele au sanșă de calificare.

Craiova va debuta la turneu vineri, de la ora 16, în compania Rapidului.

Foto: Răzvan Păsărică (rpressport.ro)

1 comentariu la aceasta stire:
  • nuconte :

    MARIUS
    ne pare rau ca ne-ai lasat asa, dar noi iti dormim succes sa auzim doar lucruri bune despre tine!!!! bafta la meciuri Marius!

    cu 11 ani în urmă (15.03.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!