Stiri Cupa României Masculin

Marius Ciotlăuș, amenințat cu ciocanul la BTarena

David Istrate

David Istrate
19.03.2019

La începutul săptămânii trecute, U-BT Cluj-Napoca și BCM U FC Argeș Pitești și-au disputat două partide în decurs de trei zile. Ambele au fost câștigate la limită de către clujeni și ambele s-au încheiat cu multă tensiune și nervi din partea celor două tabere.

Mihai Popescu, managerul lui BCM U Pitești, a dat mai multe detalii despre conflictul ce a avut loc la finalul manșei tur, declarând că jucătorii argeșeni au fost înjurați și amenințați de către fanii prezenți în sală. Oficialul trupei din Pitești a spus chiar că unul dintre suporterii din Cluj avea un ciocan în mână.

Nu sunt de acord cu ceea ce s-a întâmplat la Cluj, au fost niște tensiuni puternice ce au fost generate de antrenorul lor. Au început după terminarea primului meci, iar în al doilea meci suporterii au pus mare presiune pe jucătorii noștri, au adus injurii la adresa antrenorilor, a fost o mică busculadă între jucători, dar încă o dată specific că această busculadă a fost creată datorită unui caracter nepotrivit al antrenorului clujean, iar sportivii noștri au fost scuipați în drum spre vestiare. Marius Ciotlăuș, care este clujean, o avea pe mama lui în tribună. Mergând spre vestiar, s-a oprit în dreptul tribunei ca să-și aștepte mama să vorbească cu ea. În acest timp, au venit doi spectatori clujeni care au început să-l înjure, să-l amenințe, unul avea chiar și un ciocan în mână.

Eu îmi doresc ca la meciul de acasă să avem o participare cât mai mare din partea fanilor, dar să nu se creeze aceste tensiuni, iar în același timp să împingă echipa noastră de la spate, să fie un al șaselea jucător.

Cred că echipa este pe un trend ascendent. S-a văzut că marea majoritate a jucătorilor noștri au avut un salt de la meci la meci și cred că suntem printre puținele echipe la momentul actual care au o creștere de formă. Am încredere că vom face o figură frumoasă și la sfârșit vom aduce calificarea.

La fel precum colegul său și Dragoș Șerban, directorul FC Argeș, s-a arătat dezamăgit pe evenimentele ce au avut loc miercurea trecută, 13 martie, în arena clujeană.

Sunt momente care nu ar trebui să existe în nicio disciplină sportivă, este bine întotdeauna ca echipa câștigătoare să dea dovadă de fair-play față de cei învinși. Au fost evenimente reprobabile, am încercat să aflu detalii din ambele tabere, atât din tabăra celor de la Cluj cât și din tabăra noastră, pentru a fi cât mai obiectiv. Astfel de lucruri nu trebuie să aibă loc între două echipe care se luptă într-un campionat.

Vreau să cred că fanii piteșteni vor veni în număr cât mai mare, e important ca băieții să simtă susținerea suporterilor așa cum au avut-o întotdeauna, să avem o sală arhiplină care să-i împingă de la spate. Sunt 5 puncte de recuperat, eu cred că este posibil pentru că am văzut că băieții sunt foarte motivați pentru a reuși această răsturnare de scor și sper că mâine vom avea un spectacol baschetbalistic.”

Aceste declarații vin după ce Florin Nini, tehnicianul lui BCM U Pitești, anunța că a fost jignit de către omologul său de la Cluj-Napoca, Mihai Silvășan.

Partida din returul sferturilor de finală ale Cupei României va avea loc miercuri, 20 martie, de la ora 20:00 și va fi transmisă în direct pe Digisport 3.

*foto: Facebook - BCM U FC Argeș Pitești

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca trt :

    Dlui. Mihai Popescu
    Nimeni nu este de acord cu derapajele intre cluburi (staff,jucatori,fani) dar de aici pana la o astfel de declaratie a unui oficial este drum lung...O astfel de declaratie poate fi interpretata in multe feluri.Oare de ce nu a fost invitat si Marius Ciotlaus la conferinta de presa? Este nevoie de mobilizarea fanilor pitesteni? Foarte bine!Sportul fara fani nu inseamna nimic! Consider ca totul se putea face in alt mod,mai decent la nivel declarativ de catre ambele parti!Despre ciocan in sala...Sa fim seriosi. Nu vreau sa spun mai multe.Pe teren intre jucatori sa fie lupta in spiritul fair-play-ului.In tribune,fanii sa isi sustina echipa.

    cu 5 ani în urmă (20.03.2019) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca CJ Stefan :

    decat
    Nu pot sa zic decat ... becalisme. Pacat ca a ajuns si in baschet. Daca si conducerea clubului a pus botul la Nini ... nu mai este nimic de spus. Dar se pare ca au pe ei alta presiune din alta parte si din cauza neputintei recurg la lucruri murdare. Pacat!

    cu 5 ani în urmă (20.03.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii