Stiri

Marius Ciulin, lăudat de site-ul FIBA după o decizie luată într-un meci din Basketball Champions League

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
31.01.2019

 

Partida dintre Anwil Wloclawek și Banvit Bandirma din Basketball Champions League a fost oficiată de arbitrul român, Marius Ciulin. Echipa din Turcia a reușit să învingă în Polonia după o repriză suplimentară iar după 45 de minute de joc s-a consemnat scorul de 95-84.

Arbitrul român a avut o prestație bună în meciul din Polonia și a fost lăudat în cadrul rubricii „Tough Calls”. Mai jos puteți vedea faza în care Marius Ciulin a fluierat o abatere de pași.

Comentariul de pe site-ul FIBA referitor la faza prezentată mai sus:

Banvit a reușit să trimită partida de pe terenul lui Anwil în prelungiri cu un coș de la 3 puncte marcat cu 29 de secunde înainte de final. Gazdele au irosit șansa de a câștigat la ultima fază, după ce Laczynski a fost fault iar apoi Michalak a comis un turnover. Banvit s-a desprins rapid în overtime și astfel și-a apropiat victoria, în urma căreia accede în playoff.  

D.J Shelton a fost cel mai bun jucător al meciului și a terminat cu 27 de puncte și 9 recuperări pentru Banvit. Gary Neal a adăugat 19 puncte, 4 pase decisive și 3 recuperări iar Alex Perez a contribuit cu 18 puncte, 6 pase decisive și 3 recuperări.

Jaroslaw Zyskowski a fost principalul remarcat de la gazde cu 22 de puncte și recuperări iar Michal Michalak a terminat cu 18 puncte și 3 recuperări.

În urma acestui rezultat Banvit Bandirma a obținut calificarea în Basketball Champions League, în timp ce Anwil Wloclawek nu mai are șanse matematice de a accede în faza eliminatorie.

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu clamun :

    mariusica, sica
    oare de ce cand arbitreaza afara poate vedea pasii, dar in campionatul romanesc refuza sa ii vada?

    cu 5 ani în urmă (31.01.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      nu vorbi prostii
      e cel mai bun arbitru din RO ;)

      cu 5 ani în urmă (01.02.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!