Stiri Cupa României Feminin

Marius Dobă: „Acum toate jucătoarele sunt competitive. Le pot băga în teren în orice situație”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
28.09.2018

CSM Satu Mare găzduiește ambele partide ale duelului cu Rapid București, din primul tur al Cupei României. Primul meci se joacă astăzi, de la ora 18. De la CSM va lipsi Promise Amukamara, care joacă la mondialul din Spania. Antrenorul sătmărencelor, Marius Dobă, crede că media de vârstă a lotului este ideală pentru a face surprize în campionat.

„Nu îmi place să fac comparații de genul (o echipă mai puternică față de alta). Singurul lucru de care mă bucur este că acum, într-adevăr, sunt toate jucătoarele competitive. Sunt toate jucătoarele care-n orice moment și-n orice situație le pot băga în teren. Toate jucătoarele sunt la o vârstă în care sunt la maxim de experiență, deci au o experiență acumulată foarte bună. Ați văzut și media de vârstă, e ideală pentru a încerca să facem surprize mari în campionat”, a declarat Marius Dobă.

CSM Satu Mare pornește ca favorită în duelurile cu Rapid București, fiind un duel între echipe din grupe valorice diferite în campionat.

„Rapidul este o echipă din eșalonul 2, din seria B. O echipă tânără, cu multe jucătoare tinere și, să nu fiu foarte răutăcios, vă dați seama că n-au experiența necesară. Scopul nostru cu Rapidul este să joace toate jucătoarele și să avem grijă să fie sănătoase toate”, a mai spus Dobă.

De la CSM Satu Mare lipsește Promise Amukamara pentru dubla cu Rapidul. Fundașul este la naționala Nigeriei, cu care a ajuns în sferturile Cupei Mondiale din Spania. Aceasta este așteptată să se alăture formației sătmărene săptămâna viitoare, la timp pentru a prinde prima etapă din campionat.

„Va fi un plus pentru noi. O așteptăm să vină, deocamdată este la echipa națională. Îi dorim mult succes acolo. Îmi pare bine că e o echipă formată din 14 jucătoare și cu cât sunt mai multe, cu atât putem lucra mai intens, cu viteză mai mare, exact ce mi-am dorit”, a adăugat antrenorul sătmărencelor.

Meciurile dublei dintre CSM Satu Mare și CS Rapid București sunt programate astăzi, de la ora 18, și sâmbătă, de la 12, la sala LPS din Satu Mare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!