Stiri

Marius Dobă: „Am jucat cu multe dintre jucătoare accidentate. N-au fost apte 100%, au strâns din dinți”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
05.03.2018

Formația sătmăreană a trecut în finala competiției de Pharmaserv Marburg, scor 69-60. Pentru fetele de la CSM este primul trofeu. Antrenorul Marius Dobă a spus după meci că elevele sale au reușit victoria, deși au avut probleme medicale.

„Mă bucur că am reușit să câștigăm acest trofeu. A fost greu și, mai ales, pentru faptul că am avut și weekend-ul trecut Final 8-ul în Cupa României. Ne-a fost greu. Astăzi am jucat cu multe dintre jucătoare accidentate, n-au fost apte 100%. Au strâns din dinți și au înțeles că trebuie să câștigăm această cupă. Pentru treaba asta le felicit și nu o dată, de trei ori, că merită. Au înțeles, s-au motivat și s-a văzut cât de mult contează și această cupă și și-au dorit-o. Orice trofeu este foarte, foarte important că de asta participi. Atâta timp cât ne-am înscris în această competiție, am plecat la drumul ăsta cu gândul să și câștigăm”, a declarat Marius Dobă după finala de duminică.

Acesta s-a plâns de distanțele mari pe care echipa sa le are de parcurs în această perioadă.

„Este greu de gestionat pentru faptul că sunt, au fost și vor fi multe meciuri în această lună, cel puțin pentru noi, echipa din Satu Mare. Cel mai greu pentru noi va fi drumul. Am fost weekend-ul trecut la Sfântu Gheorghe, ne-am întors înapoi, am stat 3 zile acasă, acum ne întoarcem înapoi, stăm 2 zile. Venim iarăși la turneu la Brașov, mergem la Satu Mare și ne întoarcem la Alexandria. Deci am făcut record de kilometri. E greu, trebuie să știm să gestionăm și această oboseală, dar să sperăm că vom trece cu bine”, a adăugat Dobă, aflat la primul trofeu ca și antrenor principal.

Pentru CSM Satu Mare urmează turneele grupei 1-5 din faza a doua a Ligii Naționale. În 9 și 10 martie sătmărencele joacă la Brașov cu Universitatea Cluj-Napoca și gazdele turneului. În 17 și 18 martie, CSM va întâlni CSBT Alexandria și ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, la turneul găzduit de CSBT.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!