Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Marius Dobă: "Când mă va chema Poliția, am să spun tot ce știu"

Adrian Firican

Adrian Firican
10.12.2018

Tribunalul București a amânat pronunțarea pe 20 decembrie în dosarul Dikeoulakos, iar apele devin tulburi la Târgoviște. Conform presei locale, avocații Clubul Sportiv Muncipal Târgoviște s-au delimitat de acțiunile fostului director sportiv al clubului, Marius Dobă, încercând să-l indice drept țap ispășitor pentru cele petrecute în perioada când acesta lucra pentru echipa din Cetatea Chindiei. 

Replica a venit rapid din partea lui Dobă, ce recent și-a încheiat mandatul de antrenor principal la Clubul Sportiv Municipal Satu Mare. În declarația oferită pentru sportimpact.ro, Dobă a subliniat că este nevinovat, însă a transmis un mesaj subliminal către cei care încearcă să se delimiteze de acesta: "știu tot ce s-a întâmplat, totul este în mintea mea".

„Să arunce pe mine, să dovedească, să spună tot ce au ei. Când m-o chema Poliția sau o instituție abilitată, atunci o să spun și o să arăt tot ce știu. Până atunci, nu o să comentez mai mult. Eu mă simt perfect nevinovat, în schimb știu absolut tot ce s-a întâmplat, dar nu vorbesc decât în fața autorităților. Când voi fi chemat la judecată, la Poliție sau la orice organ de pe pământul ăsta în România, ca martor sau cum mai vor ei, o să spun ce am de spus. Poate să zică de mine oricine, orice, nu mă interesează. Nu mai sunt persoană publică, nu mai fac parte din fenomen și sunt perfect nevinovat! Mă bazez 100% pe ce spun. Totul este în mintea mea și știu exact cum au stat lucrurile. Nu mai am nicio treabă cu niciunul. Să le dea Dumnezeu numai bine, să fie sănătoși și să-și vadă de viața lor! Eu îmi văd de treaba mea și la revedere”.

Conform jurnaldedambovita.ro, pe firul dosarului Dikeoulakos a intrat și Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT). Conform unei capturi de ecran publicate de aceași sursă, DIICOT ar fi investigat dosarul 475/120/2017 privind recunoașterea hotărârii arbitrale BAT în România, respinsă în ceea ce îl privește pe Dikeoulakos. În acel dosar fostul președintele al CSM Târgoviște, Ciprian Iugulescu, a afirmat că semnatura sa de pe contractul grecului ar fi fost falsificată. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!