Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Marius Dobă: „Mă bucur că fetele au înțeles că nu trebuie să renunțăm”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
26.04.2018

Formația sătmăreană s-a impus cu 68-60 în meciul 3 al finalei Ligii Naționale de baschet feminin. Alb-roșiile erau conduse cu 2-0 după două meciuri controlate de ACS Sepsi SIC pe propriul teren, dar au avut o prestație mult mai bună acasă.

Antrenorul sătmărencelor, Marius Dobă, a declarat la finalul primei victorii în fața alb-verzilor în acest sezon:

„În primul rând, mă bucur că fetele au înțeles că nu trebuie să renunțăm, nu e momentul. Eu le-am spus de la început că finala este lungă. Am avut timp să pregătim și meciul. Să sperăm că și mâine vom rezista și ne revenim să facem același meci bun.

Foarte mult a contat publicul. Tocmai asta le-am spus și în vestiar, că aici, la Satu Mare, am reușit să jucăm pentru toate motivele și că, de data asta, trebuie să jucăm și pentru public. Nici nu ne-am făcut planuri de sărbătorit sau de ceva, nici nu ne-am făcut gențile să plecăm acasă. Am zis să ne jucăm ultima șansă. Le felicit pe fete încă o dată, au muncit și ați văzut cum a decurs meciul”.

Al patrulea meci al finalei se va disputa tot la Satu Mare. Acesta este programat vineri, de la ora 18:15. Se joacă după sistemul cel mai bun din 5 partide, iar scorul este 2-1 pentru Sepsi.  

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!