Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Marius Dobă este noul antrenor al CSM Satu Mare

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
25.05.2017

Foto: zerofotbal.ro

Mutare surprinzătoare pe banca tehnică a Clubului Sportiv Municipal Satu Mare. Conform dbsport.ro, Marius Dobă a fost numit în funcția de antrenor-manager si va ocupa, pentru prima oară în carieră, postura de principal. În perioada 2013-2016 Marius Dobă a ocupat poziția de administrator al CSM Târgoviste.

Desi confirmat în urmă cu două săptămâni, conducătorii clubului Vasile Fogel si Florin Muresan au reusit in cele din urmă să îl îndepărteze pe Jose Araujo, după ce au fost refuzați de Dan Fleseriu si spaniolul Gabriel Carrasco.

Cu toate acestea transferul lui Dobă îi va costa pe locuitorii orasului din Satu Mare, primăria fiind unicul sponsor al echipei, peste 30.000 de euro, contravaloarea obligațiilor financiare față de fostul antrenor principal de origine portugheză. Această sumă se dublează având în vedere salariul lui Marius Dobă care, conform aceleiasi surse, "va fi plătit mai bine decăt Jose Araujo".

Conform surselor noastre Marius Dobă s-ar fi reorientat spre Satu Mare după mai multe încercări de a reveni în postura de manager al formației CSM Târgoviste. Conducerea clubului din județul Dâmbovița l-a refuzat considerăndu-l unul dintre vinovații în cazul Dikeoulakos, situație ce pune clubul din Cetatea Chindiei într-o situație neplăcută ca urmare a datoriilor către tehnicianul grec.

Total Baschet l-a contactat pe Marius Dobă, iar acesta a confirmat informația publicată pe site-ul amimtit fără a dori să facă mai multe precizări.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    ...
    Cam ciudat, pui principal pe cineva care nu a fost niciodata in aceasta postura si are o varsta nu tot mai propice acumularii de cunostinte. Satu Mare, probabil, l-a ofertat in speranta ca-l trage si pe Fleseriu dupa el, ambii facand echipa buna la Tirgoviste, formula ce a adus ultimele titluri acolo, ultimul-spre stupefactia lu' Tihi-venind dupa 0-2 cu cu Sepsi si victorie in decisiv pe teren advers. Doba are meritul de a-i crea un nume lui Fleseriu, l-a adus la Tirgoviste de la Satu Mare unde se zbatea in mediocritate, luase cateva medalii dar nu spera niciodata la aur, venind la Tirgoviste dupa dezastrul Nini, acesta pierzand acasa titlul in 2013 in decisiv dupa ce a condus cu 18-0!

    cu 6 ani în urmă (26.05.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe muad :

    WTF ?
    Am respectat SM , dar cu miscarea asta este sub orice critica. De ce este principal accesati va rog linkul :http://www.totalbaschet.ro/articol/Marius-Dob%C4%83-Horia-e-na%C8%99ul-meu-Doar-%C3%AEn-Rom%C3%A2nia-se-poate-specula-pe-asemenea-teme-~39979
    In concluzie , fosta gasca din TRGV care a functionat cu succes dupa era (Nini0-18) ESTE ADUS IN SM PT A CASTIGA TROFEE. Si de cand TRGV nu mai se intelege asa de bine cu nasul :) .......TO BE CONTINUED

    cu 6 ani în urmă (01.06.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!