Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Runkauskas și Dragan Zekovic rămân la CSM Steaua EximBank

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.07.2018

CSM Steaua EximBank se va baza și în sezonul 2018/2019 pe serviciile lui Marius Runkauskas și Dragan Zekovic. Cedoi baschetbaliști se află su contract cu vicecampioana României, după ce în vara trecută au parafat contracte valabile pentru două sezoane. 

Marius Runkauskas a jucat 35 de partide în Liga Națională de Baschet Masculin - ediția 2017/2018 pentru CSM Steaua Exim Bank și a acumulat medii statistice de 12.4 puncte, 2.8 recuperări și 2.4 pase decisive pentru 10.2 la eficiență. Lituanianul a avut procentaje de45.7% de la 2 puncte, 37.4% de la 3 puncte și 80.4% de la linia de libere. În stagiunea precedentă, Marius Runkauskas a trecut de borna celor 100 de partide în LNBM, adunate în trei sezoane, două la Steaua și unul la CSU Asesoft Ploiești.

Dragan Zekovic a avut și el un sezon bun la Steaua, pentru care a jucat 42 de partide în LNBM. Sârbul a avut cifre de 13.5 puncte, 4.9 recuperări, 1.6 pase decisive și 1.0 intercepții pentru 15.7 la eficiență.

Marius Runkauskas și Dragan Zekovic sunt doi jucători experimentați, primul ajungând la 32 de ani iar cel de-al doilea la 31 de ani.

Până în acest moment CSM Steaua EximBank nu a anunțat niciun transfer nou pentru stagiunea 2018/2019. Singura certitudine este la capitolul plecări, Luka Lapornik semnând în țara natală cu Krka Novo Mesto.

foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!