Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Runkauskas, cea mai bună performanță persoanlă a sezonului

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
30.03.2018

CSM Steaua EximBank a fost aproape să furnizeze primul eșec pe teren propriu din acest sezon lui BC CSU Sibiu. În final de joc Marius Runkauskas a avut șansa unei aruncări victorioase însă nu a fost să fie și jocul din Sala Transilvania s-a încheiat cu scorul de 78-76 pentru gazde.

Chiar dacă nu a reușit să aducă victoria pentru echipa sa, Marius Runkauskas și-a trecut în cont cea mai bună prestație a sezonului. Titular în garnitura gândită de Jukka Tooijala pentru meciul de la Sibiu, Runkauskas a bifat 27 de minute pe parchet și a reușit 25 de puncte, 4 recuperări, o intercepție, dar și 6 turnovers. Lituanianul a marcat 7/11 de la 3 puncte, 4/4 de la libere, în timp ce de la 2 puncte a ratat toate cele 3 încercări. După această prestație jucătorul lituanian a înregistrat un indice al eficienței de 17 unități.

Meciul de Sibiu a fost primul pentru Runkauskas din acest sezon în care a marcat peste 20 de puncte. De asemenea a fost primul joc în care lunetistul Stelei a reușit să marcheze peste 5 coșuri de la mare distanță.

Marius Runkauskas a suferit o accidentare care l-a ținut o bună perioadă de timp departe de parchet. El a revenit în Final Eight-ul Cupei României. 13 partide a bifat Runkauskas în actuala ediție a LNBM și înregistrează medii statistice de 11.1 puncte, 2.4 recuperări și 2.0 pase decisive.

foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!