Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Runkauskas, din nou letal. De această dată victima a fost Energia Târgu-Jiu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
29.04.2015

CSU Asesoft Ploiești a învins Energia Târgu-Jiu în prima partidă a seriei de playoff din semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin. După un meci echilibrat, ploieștenii s-au impus cu scorul de 82-76 cu un Marius Runkauskas decisiv și omul care a purtat în spate pe toată durata meciului ofensiva prahoveană.

De departe, Marius Runkauskas a fost cel mai bun jucător al partidei. Fundașul lituanian a terminat cu un double-double de senzație, 25 de puncte și 10 pase decisive lângă care a mai adăugat 2 recuperări și o minge pierdută. Runkauskas a fost în seară de șut, marcând 7/13 de la distanță pentru un procentaj de 56%. El a fost aproape de a egala recordul de triple marcate într-un meci din LNBM în acest sezon, cel de 8 coșuri, reușite de stelistul Goran Ikonic. Lituanianul și-a completat numărul punctelor cu 2/2 de la 2 puncte. Cu o asemenea performanță, Marius Runkauskas a adunat un indice al eficienței de 30.

Jonte Flowers a fost și el o piesă importantă în angrenajul lui Sasa Ocokoljic. Americanul a fost integralist și la rândul său a reușit să încheie în double-double. Extrema a totalizat 13 puncte, 11 recuperări, o pasă decisivă, o intercepție și o minge pierdută. Americanul a avut o seară slabă din acțiune de unde a marcat doar 2/6 de la 2 puncte iar de la 3 puncte nu a înscris din 6 tentative. Flowers a compensat de libere de unde a marcat 9/10 pentru un index al eficienței de 13 unități.

Singurii jucători de CSU Asesoft care au mai trecut de 10 puncte au fost pivoții Ivan Zigeranovic și Chris Cooper, fiecare cu câte 12 puncte marcate.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSU Asesoft Ploiești ZZZ :

    Frumos meci
    Pacat ca echipele au o rotatie asa scurta. Oricum, meci echilibrat si e pacat ca echipele astea nu se intalnesc in finala. :(

    cu 8 ani în urmă (29.04.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!