Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Toma și-a dat demisia din funcția de manager a lui SCM U Craiova

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
15.12.2014

Marius Toma, managerul lui SCM U Craiova și-a anunțat demisia din funcție în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc astăzi, 15.12.2014. Demisia oficialului vine chiar înaintea meciului pe care formația din Bănie îl are de disputat în Liga Balcanică, în deplasare cu KK Kozuv.

După meciul pierdut în etapa trecută din Liga Națională, în fața lui CSU Sibiu, Marius Toma s-a declarat total nemulțumit de parcursul echipei sale și spunea că pot apărea schimbări la nivelul lotului de jucători.

Acum, în momentul plecării lui Marius Toma, SCM U Craiova se află pe locul 9 în Liga Națională de Baschet cu 4 victorii și 6 înfrângeri. În Liga Balcanică, acolo unde face parte din Grupa B, oltenii sunt pe locul 4 în grupă cu o victorie și 3 înfrângeri.

11 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cione77 :

    Muicaaaaaa
    Ce facusi fratie ? Pe cine suparai ?
    Sau te-ai suparat tu asa precum ..... pe sat ?

    cu 9 ani în urmă (15.12.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    Scenete oltenesti
    Nu il cainati pe TOMITA. Are el altceva pregatit, nu sta in drum de postul asta. Doar ca acum vede ca situatia e groasa si mai bine pleaca din timp, ca poate il uita lumea. De regula comandantul pleaca ultimul, dar aici nu este cazul. Dupa ce a facut praf finalul de sezon anul trecut, pe un buget similar a adus anul acesta numai "parnai de jucatori" iata ca TOMITA pleaca catre alte zari lasand lucrurile si mai incurcate, doar ca pe urma sa i se ceara ajutorul si numai el sa rezolve situatia. Partea mai nasoala este ca in locul lui va veni (probabil) vreun neavenit, si atunci sa vedeti regrete dupa TOMITA...

    cu 9 ani în urmă (15.12.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Blue25 Div :

    La revedere!
    In sfarsit te-ai trezit si tu. Sa speram ca va veni cineva mai competent decat tine. Iti vor lipsi deplasarile din Balcani, ca iti trebuia tie Liga Balcanica . Nu crezi ca ai fi putut aduce si jucatori buni cu cei 500.000 de euro alocati Ligii? Sper sa il iei si pe Santa cu tine...macar pe el daca mai multi nu poti...

    cu 9 ani în urmă (15.12.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    ponta e de vina!
    Cred ca sa suparat Olguta ca a pierdut Ponta alegerile!

    cu 9 ani în urmă (15.12.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe totalulbaschetilor:

      @tme
      Cei care n-avem un simt al umorului atat de dezvoltat ca tine suntem insa foarte suparati pe profesoara ta de romana,care te-a trecut clasa fraudulos...

      cu 9 ani în urmă (16.12.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme:

      frauda
      Fraudulos, cum cistiga unii alegerile?

      cu 9 ani în urmă (16.12.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme:

      fraudulos
      Cuvintul fraudulos se potriveste foarte bine primaritei voastre Asa a inscris echipa de fotbal in liga a 2-a. FRAUDULOS!!!

      cu 9 ani în urmă (16.12.2014)
    • CSM CSU Oradea ts_cata:

      Fraudulos
      Se referea la cratima-n gramatica (vorba cantecului "ma-sa" are cratima) la fe are si s-a suparat.

      cu 9 ani în urmă (17.12.2014)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova alb&albastru :

    mda....
    Din pacate nu s-a profitat de emulatia care s-a creat in jurul echipei sezoanele trecute, cel putin sezonul asta nu mai e nicio speranta pentru perfomanta si asta e cel mai grav,pentru ca suporterii olteni nu suporta mediocritatea, ne-am pierdut si "ëticheta" de echipa spectacol.... deci demisia managerului e justificata, sper doar sa fie inlocuit de de o persoana care sa gaseasca si alte surse de finantare, banii de la primarie nefiind suficienti pentru a atinge performantele asteptate de suporterii craioveni.... sa vedem!

    cu 9 ani în urmă (15.12.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe totalulbaschetilor:

      De acord
      total cu partea cu emulatia,si eu cred ca n-a fost valorificat valul urias de simpatie pe care-l acumulase baschetul masculin la noi.In conditiile date nu cred ca era cineva atat de fantezist sa se gandeasca la lupta la podium,dar cata vreme spectatorii vedeau spirit de lupta si spectacol,sala vibra.

      cu 9 ani în urmă (16.12.2014)
    • U BT Cluj-Napoca Zorca:

      se mai intimpla
      Nu inteleg ce e cu dezamagirea asta, a fost o perioada buna de care v-ati bucurat, urmeaza o perioada mai grea in care suporterii (in mod normal) trebuie sa fie alaturi de echipa. Toate echipele au suisuri si coborisuri, nu se moare din asta.

      cu 9 ani în urmă (17.12.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!