Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Toma: „Jucăm acasă și suntem pregătiți să ne luptăm până la finalul jocului”

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
31.01.2019

SCM U Craiova și BCM U Pitești se reîntâlnesc sâmbătă, 2 februarie începând cu ora 19 în sala Polivalentă din Craiova. Partida va fi transmisă în direct pe FRB Tv.

Prezent la conferința premergătoare etapei a treia din Grupa Roșie, Marius Toma a prefațat partida, spunând că, „discutăm despre o partidă extrem de importantă pentru ierarhia viitoare a clasamentului, care poate oferi chiar și locurile finale pentru play-off. Este un meci extrem de important pentru două echipe care vor să dovedească faptul că își merită locul în Top Six. Detaliile din acest meci vor face diferența. Au o echipă foarte bună, în revenire de formă, dar noi jucăm acasă și suntem pregătiți să ne luptăm până la finalul jocului” 

Managerul craiovenilor și-a exprimat și așteptările de la perioada următoare: „Va urma o perioadă ciudată, pentru că se va opri campionatul de două ori. După meciul de cupă cu cei de la Mediaș din februarie, va fi o pauză de trei săptămâni, pentru ca apoi în luna aprilie să se oprească din nou campionatul pentru faza următoare din Cupa României. Trebuie să râmânem pe drumul nostru și să atacăm play-off-ul de pe cea mai bună poziție posibilă. Suntem pe locul patru, cu 3 puncte în fața celor de la Pitești și vrem să mărimi această distanță la 4 puncte după meciul de sâmbătă. În Top 6, oricine poate învinge pe oricine, iar acest lucru spune multe. Cel mai mult contează să avem un drum ascendent și după aceste opriri”

 

*foto: Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!