Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Toma: „Mureşul este mult peste Galaţi şi nu ar trebui să piardă, dar dacă se va întâmpla asta voi sesiza Comisia de Etică”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
27.03.2017

SCM U Craiova a pierdut pe teren propriu partida cu BC Mureș Târgu Mureș, scor 92-97, în etapa a 4-a din faza a doua a Ligii Naționalei de Baschet Masculin. După acest eșec, formația din Bănie a rămas cu șanse mici de a accede în playoff.

Marius Toma, directorul tehnic al formației craiovene, speră încă la un loc în playoff. El a trimis săgeți pline de acuze către BC Mureș. Marius Toma spune că BC Mureș a avut rezultate dubioase cu celelalte echipe care luptă pentru ultima poziție de playoff, iar în fața lui SCM U Craiova au arătat cu totul altă față. Oficialul formației din Băniei îi amenință pe mureșeni cu Comisia de etică în cazul unui rezultat mai puțin așteptat, în opinia sa, cu Phoenix Galați:

„Nu înţeleg atitudinea celor de la Mureş. Au jucat cu noi la mare luptă în ambele meciuri, iar în celelalte partide au avut un rezultat nescontat, vorbesc în cele împotriva contracandidatelor noastre. Ei de departe sunt cea mai bună echipă din această grupă şi se pare că au o luptă personală cu Craiova. Mergem mai departe, avem şansa noastră. Avem nevoie de două victorii în următoarele două partide. Mureşul este mult peste Galaţi şi nu ar trebui să piardă, dar dacă se va întâmpla asta voi sesiza Comisia de Etică, pentru că mi se pare că vor pierde total nefiresc şi împotriva regulilor de fair-play”

Întreaga declarație a lui Marius Toma o puteți urmări în video-ul de mai jos:

video: sportuldoljean.ro

9 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bob :

    recomandare:
    in locul dvs m-as ascunde. La ce echipa aveti, se pare ca lipsesc...conducatorii. Doar Pitestiul v-a intrecut la acest capitol sezonul trecut. Si da, se pare ca o sa sesizati comisia de etica, depinde de cota.

    cu 7 ani în urmă (27.03.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      @bob
      De unde pana unde aduci Pitestiul in discutie?

      cu 7 ani în urmă (28.03.2017)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Da cand cineva a jucat cu 5 straini ca sa piarda cu 20-0 si sa aiba meciuri usoare pt a se salva de la retrogradare, atunci nu a semnalat comisia de etica? Da ce dracu, toti avem asa memorie scurta?

    cu 7 ani în urmă (27.03.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe esatrop :

    Lipsa de caracter...Memorie scurtă
    Mai bine făceați demersuri de genul ăsta după meciul de la Galați cu Phoenix...Când până și comentatorii Digisport,critici de altfel cu jucătorii gălățeni cu fiecare prilej, au vorbit despre greșeli flagrante de arbitraj în favoarea Craiovei...Mai întâi încercați să bateți Dinamo, pe care gândiți se pare că îi aveți la degetul mic...Ați pariat mult pe Mureș cu Dinamo?

    cu 7 ani în urmă (27.03.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cld :

    Memorie scurta... a tuturor
    Eu nu înțeleg ceva, s-au făcut greșeli de foarte multe ori, iar Craiova a plătit pentru ele, într-un fel sau altul. Acum omul asta zice ceva ce sunt sigura ca orice privitor obiectiv de baschet s-a gândit la un moment dat. Craiova nu acum pierde lupta pentru play off, ci de-a lungul întregului sezon, dar nu înțeleg de ce se arunca cu pietre chiar de oameni ale căror echipe au făcut/fac măgarii. Sa arunce cu piatra cel fără de păcat! Ar trebui sa se ia măsuri împotriva tuturor celor care fac ce nu trebuie, si, din păcate, cam toti...

    cu 7 ani în urmă (28.03.2017) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    aparente
    Cred ca domnul Toma este sincer dar problema este ca teoria lui este gresita. Evolutia fluctuanta a tigrilor are o cauza mult mai pragmatica: probleme financiare. Inainte de meciul cu Dinamo tigrii au fost in greva si nu s-au antrenat cateva zile iar pe teren au facut doar figuratie. Intre timp au batut palma cu conducerea clubului si erau constienti ca trebuie sa castige la Craiova ca sa prinda PO-ul motiv pentru care s-au mobilizat exemplar si au rupt terenul asa cum frumos scria un fan CSU Sibiu. Daca nu aveam probleme finaciare cu lotul pe care il avem eram lejer pe 3 - 4 in clasament dar asta este viata si trebuie sa ne ducem singuri crucea.

    cu 7 ani în urmă (28.03.2017) Raspunde
  • viking33 :

    socat
    Eu sunt socat de declaratiile lui Toma si Burlacu care sunt mirati si chiar acuza Muresul ca de ce a jucat asa bine si de ce au dat totul pe teren. Incredibil.. Cred ca ar fi vrut ca Muresul sa se dea la o parte..

    cu 7 ani în urmă (28.03.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cld:

      Declaratie
      Eu nu înțeleg cum ati dedus asta din declarațiile celor 2, mie mi se pare foarte clar ca se recunoaște valoarea Mureșului, mult peste alte echipe chiar din top 6. Nu spune nimeni că trebuia să se dea la o parte, din contra, asa sa joace împotriva tuturor, ba chiar mai bine ca sunt capabili... doar ca e "ciudat" cum au abordat meciurile cu echipa craioveana comparativ cu Dinamo şi Galați.

      cu 7 ani în urmă (28.03.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu amg :

    Rusinos....
    Ar fi trebuit sa-si dea si sufletul pe teren baietii de la Craiova ptr a ajunge in PO... Cei de la Mures au fost mai buni si au meritat victoria pe deplin!!!

    cu 7 ani în urmă (28.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!