Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Toma: „Ne interesează partida de la Cluj la fel de mult ca și celelalte meciuri importante “

Ionuț Greere

Ionuț Greere
21.11.2014

Marius Toma, managerul echipei de baschet SCM Universitatea Craiova, a prefațat întâlnirea cu CS Universitatea Cluj din etapa cu numărul 8 din Liga Națională de baschet masculin.

„Vom trata meciul cu maximă seriozitate, vom merge cu toată echipa pentru că nu vrem să avem parte de surprize. Vrem să câștigăm și nu ne gândim la alt rezultat. Ne interesează această partidă la fel de mult ca și celelalte partide importante care vor urma “.
 
Startul partidei este programat la sâmbătă, 22 octombrie de la ora 18 și va avea loc în Sala Horia Demian din Cluj-Napoca.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!