Stiri Liga I Masculin

Marius Toma: "Noi am iertat, dar nu am uitat"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.12.2012

SCM 2 "U" Craiova a înregistrat surpriza etapei în Liga I de baschet masculin. Oltenii au învins Steaua Bucureşti într-un meci în care au folosit patru jucători de la echipa de primă ligă.

După acuzele managerului stelist, Dragoş Barbu, care a acuzat arbitrajul din confruntarea cu SCM şi "ambiţia oltenească" a adversarului, Total Baschet a stat de vorbă cu managerul Marius Toma. Oficialul craiovean a motivat decizia de a-i introduce pe teren pe cei patru sportivi de la echipa mare ca fiind o revanşă pentru înfrângerea categorică din tur, dar şi pentru meciul din 22 octombrie 2009 când Steaua s-a impus la 6 puncte în Sala Ion Constantinescu din Craiova.

Din câte am înţeles au fost unele probleme cu suporterii la meciul din Liga I dintre SCM 2 Craiova şi Steaua Bucureşti ...

La meciul dintre SCM "U" Craiova şi Steaua Bucureşti au venit două facţiuni ale galeriei de la fotbal, au stat separat şi care nu au avut nicio treabă unii cu alţii ci s-au îmbrâncit cu forţele de ordine pentru că la o fază din meci au aruncat cu un coş de gunoi care nu a ajuns pe teren şi undeva jos, la sala mică, Sala Ion Constantinescu. Forţele de ordine au intervenit şi s-a remediat problema. Nu a fost nicio bătaie între suporteri.

Pentru SCM 2 au jucat patru sportivi de la echipa mare. Credeţi că se impunea având în vedere banca scurtă şi programul aglomerat al echipei prim divizionare ?

A jucat Bureau, Orbeanu, Petrişor şi cu Corneanu. Nu îmi fac probleme pentru că au trecut 48 de ore de la meciul cu Cluj, mai sunt 3 zile până la meciul cu Mediaş, iar antrenamentele sunt tactice.

Barbu, managerul Stelei, spune că arbitrii confruntării au avut temele făcute de acasă ...

Domnul Barbu de la Steaua să îşi aducă aminte de 22 octombrie 2009, când au câştigat ruşinos, în această sală, cu mari arbitrii internaţionali. Să se uite pe arhiva TotalBaschet şi să vadă un meci pe care l-a câştigat dânsul, în sala aceasta, pe 22 octombrie 2009. Să-şi aducă aminte de meciul acela şi cum s-a arbitrat la acel joc. Arbitrii au ieşit din sală după o oră, cu jandarmii după ei. Apoi să vorbească despre arbitraj cu temă. A doua problemă: Ei s-au dat foarte smecheri cu nişte oameni care au afaceri şi joacă din plăcere. Da, într-adevăr, le-am dat numele echipei noastre, recunosc, nu ştiu dacă am făcut bine sau am făcut rău. No am acordat o şansă iubitorilor de baschet, iar Steaua şi-a bătut joc de ei. Steliştii ştiau că respectivii sunt amatori, dar au ţinut mortiş arătat muşchii. Trebuie să fie încântaţi şi mulţumiţi că s-au lupat cu o echipă de baschet adevărată, cu jucători de valoare şi că au avut un meci adevărat. Ei ce doresc, să bată pe nişte directori de firme şi agenţi comerciali la 100 de puncte sau să joace un meci adevărat de baschet împotriva unei echipe bune? Domnule Barbu, aţi fost mai mulţumit să bateţi la 100 de puncte ? Eu nu mi-am adus aminte doar de faza din tur când au bătut la 100 de puncte, ci şi de de acel meci. Eu am fost pe bancă, nu spun cine a fost arbitru. Cine are curiozitatea să caute acel meci. I-am bătut pe teren, asta este. Au primit ce au meritat.

Arbitri au fost Bănică, Grigoraş şi Constantinescu ...

Da, mă rog, Grigoraş nu a avut nicio treabă la acel meci, s-a ascuns. Să ne spună domnul Barbu cum a bătut Steaua în acel meci. Nu puteam să trecem centru. Am CD-ul de atunci, dacă doreşte domul Barbu îl trimit să-şi reamintească. Noi am iertat, dar nu am uitat.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fortheloveofthegame :

    circ
    eu i-am vazut pe aia de la craiova la bucuresti. pai aia nici nu stiau sa stea in ghete, eu nu inteleg ce cauta in divizia B. erau unii care nu stiau sa bata mingea, ce se asteptau sa se intample pe teren, nu inteleg. numai in romania se poate asa ceva. pai daca vrei sa joci de placere joci in campionatul judetean, joci in curtea scolii, nu in divizia B. si pe urma se mai si supara si cheama profesionistii. parca ii vad pe penbilii aia ducandu-se la toma asta sa-i zica "nenea tomaaa, copiii aia rai de la steaua ne-au luat mingea si nu ne-au mai dat-o inapoi, ia du-te tu si bate-i ca e rai". mai rusinos nu e ca au adus niste jucatori de la divizia A ci ca si cu aia pe teren a fost nevoie sa-i fure cu arbitrii ca sa castige la doua puncte amarate. hahahaha. JENANT!

    cu 11 ani în urmă (16.12.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!