Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Toma: ”Obiectivul echipei este intrarea în play-off”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
15.08.2014

Toma

Baschetbaliștii de la SCM Universitatea Craiova au făcut, în această seară, antrenament cu public.

”Peste 500 de suporteri au ales în această după-amiază să-și petreacă timpul alături de noi. Asta înseamnă că dragostea pentru baschet nu a fost uitată, chiar dacă echipa de fotbal a Universității a reapărut în Liga 1 . Am avut o discuție cu ei în vestiar, le-am spus ce înseamnă pentru Craiova baschetul și le-am explicat că fără ajutorul suporterilor echipă nu ar fi avut niciodată aceleași rezultate. Obiectivul pentru nou sezon este acela de a intra pentru a treia oară consecutiv în play-off. În mare parte acesta va fi lotul pentru noul sezon, nu cred că va mai veni cineva la echipă”, a spus managerul echipei Marius Toma.

Despre Bureau și Belin, Toma crede că: „Cei doi americani vor aduce spectacol, viteză, un plus de imagine, dar și eficiență. Spectacolul fără eficiență nu aduce nimic”.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    Bravo TOMITA !!!!!
    Bravo Tomita !!!!! SIGUR, SIGUR prindem play-off-ul si anul asta !!!!!!!

    cu 9 ani în urmă (18.08.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Andrei<3Scm :

    Basketball day
    Cand este in 2014 Basketball day dace mai este

    cu 9 ani în urmă (19.08.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!