Stiri Cupa României Masculin

Marius Toma: ”Presiunea nu este pe noi”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
16.09.2014

Managerul echipei de baschet SCM Universitatea Craiova, Marius Toma, este conștient de forța campioanei en-titre, Asesoft Ploiești. De asemnea, Toma speră în recuperarea totală a americanului Travis Bureau care s-a accidentat în primul meci amical împotriva bulgarilor de la Balkan Botevgrad.

”Este primul meci oficial din acest sezon, iar noi suntem încă în perioadă de căutări. Plecăm cu șansa a doua, nu trebuie să mai spunem faptul că Asesoft Ploiești este o echipă puternică de la an la an și de departe este favorită atât la câștigarea campionatului, dar și a Cupei României. Presiunea nu este pe noi, vom încerca să facem un joc cât mai bun în dubla cu prahovenii. Sper să ne bazăm și pe Travis Bureau. După ultimele contrloate medicale, acesta este refăcut în proporție de 70%”, a declarat pentru TotalBaschet, Marius Toma.

*Foto: ghidsportiv.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!