Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Toma: „Trebuie să gândim lucrurile și pe termen mediu, dar și pe termen lung”

David Istrate

David Istrate
08.05.2019

Marius Toma: „Trebuie să gândim lucrurile și pe termen mediu, dar și pe termen lung”

Luni, 8 mai, prin victoria împotriva celor de la SCM Timișoara, scor 67-62, SCM Universitatea Craiova a obținut cea mai mare performanță din istoria secției de baschet. Formația condusă de Aleksandar Todorov s-a calificat în semifinalele Ligii Naționale, acolo unde o va întâlni pe BC CSU Sibiu, câștigătoarea sezonului regulat.

Acest rezultat nu a rămas fără urmări. În cursul unei conferințe de presă, Marius Toma a declarat că este necesar ca oamenii din conducere să înceapă să facă planuri nu numai pe termen mediu, dar și pe termen lung. De aceea, conform oficialului oltean, jucătorii care au dat randament în acest sezon vor rămâne în cadrul echipei și în anul următor, fiind foarte mulțumiți de ce au găsit în Craiova.

Jucătorii care au dat randament în acest sezon vor rămâne. Avem acordul lor deja şi nu se pune problema să-i pierdem. Le place enorm aici, le-a plăcut atmosfera, sala, oraşul, suporterii, deci nu se pune problema să avem surprize neplăcute din acest punct de vedere. În acest moment trebuie să ne relaxăm un pic şi să gândim lucrurile şi pe termen mediu, dar şi pe termen lung. Obiectivul din sezonul următor va depinde în principal de felul cum o să acoperim şi anumite poziţii şi cum o să creştem valoarea lotului.“, conform sportuldoljean.ro

Rămâne de văzut care sunt acei sportivi care au reușit să îl impresioneze pe Marius Toma și pe ceilalți care se ocupă de funcționarea secției de baschet a clubului universitar.

Primele două jocuri ale semifinalelor vor avea loc în Sala Transilvania din Sibiu în 11 și 13 mai. Apoi seria se va muta în Sala Polivalentă din Craiova, aceasta jucându-se după sistemul 3 din 5.

*foto: Tiberiu Cocora/Sportul Doljean

7 comentarii la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Evident
    Agentii care au colaborat fructuos cu managementul au toate perspectivele unui an si mai rodnic(pot prealabil consulta agentul lui Micic si Bozovic).Pentru locurile libere sunt asteptati de preferinta agenti care au batatorit potecile Romaniei si care poseda temeinice cunostinte in materie de tabla impartirii.In privinta jucatorilor ne dorim ca lista valorilor pastrate sa inceapa cu Fraseniuk!

    cu 4 ani în urmă (09.05.2019) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    ...
    Cum poti sa spui ca publicul din Craiova merita o echipa in semifinale cand la meciul 5 sala a fost 80 % goala? Chiar am fost dezamagit sa vad sala goala. De cand fotbalul s-a intors in Craiova sala este goala.

    cu 4 ani în urmă (09.05.2019)
    • 76ers:

      haha
      Ai fost cam dur cu acel 80% goala. Probabil si fotbalul dar si sezoanele mai slabe pana la aceasta performanta au indepartat lumea de la sala. Oltenii sunt suporteri de rezultat, anul trecut la handbal feminin jucau prin cupe europene si se certau pe bilete si acum bate vantul prin sala la meciurile de handbal pentru ca echipa este pe la mijlocul clasamentului...
      Dar totusi desi sala este goala, de ce nu ar merita suporterii o calificare in semifinale? Ca si medie a spectatorilor sunt acolo in top 4, destul de departe de top 3 dar sunt acolo...

      cu 4 ani în urmă (09.05.2019)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Mai sa fie!
      Cum stim intotdeauna mai bine noi astia de la departare decat cei de la fata locului cum se petrec lucrurile!?!Exceptand faptul ca la meciul decisiv sala a fost 10% ocupata si nu 20%,cealalta afirmatie e doar stupida.Intai de toate,meciurile echipei de fotbal nu s-au suprapus niciodata cu cele ale echipei de baschet.In al doilea rand,chiar si cand au fost rezultate mai modeste dar se vedeau interes si dorinta la echipa,se juca fiecare meci acasa cu 1500-2000 de spectatori,chiar daca fotbalul reinviase!Declinul mediei de spectatori a inceput din momentul bataii de joc cu turismul acela jegos si deloc dezinteresat prin Cupa Balcanica,aducerii de nulitati de prin toate cotloanele baschetului sau de epave care isi incheiau efectiv cariera la noi,sau al jocurilor cu imi dau demisia dupa ce fac dezastru si plang ca sunt sabotat dar ma intorc intr-un suflet dupa cateva luni alaturi de aceiasi pe care ii acuzam ca ma saboteaza...ori oamenii nu sunt nici tampiti si nici imuni la asemenea mizerii,asa ca din pacate au incetat rand pe rand sa mai creada in ceva corect si bun si au ales sa nu mai vina la sala.Au ramas doar vreo 300-500 de masochisti,de fanatici care iubesc jocul asta si echipa mai presus de gaunosenia care se ascunde inlauntrul clubului.Asa ca,amice,craiovenii merita incomparabil mai mult decat li s-a oferit vreme de 10 ani,in pofida atasamentului pe care ei l-au aratat,si te asigur ca in momentul in care va adia aer proaspat si curat prin Polivalenta,vor veni atatia spectatori cat voi nu veti reusi sa strangeti nici daca veti castiga BCL-ul!S-auzim de bine!

      cu 4 ani în urmă (09.05.2019)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca R Razvan :

    si totusi...
    pe site-ul frb apar 1050 spectatori la ultimul meci (adica mai multi decat la primele 2 meciuri din serie)! ... pai de aia aveti medie asa mare! din pix se poate

    cu 4 ani în urmă (09.05.2019)
    • 76ers:

      hm
      Am urmarit destul de mult statistica oferita de frbaschet legata de spectatori, sunt meciuri la care sunt trecuti mult mai putini spectatori decat sunt, asta e valabil la toate echipele din LNBM, ma indoiesc ca ar exista vreun interes sa se mareasca o medie a spectatorilor dintr-un singur oras.
      Trecand peste asta, marele oras Cluj cu traditie in baschetul romanesc a strans 500 de oameni la meciul 2 cu Steaua, deja 1000 pentru Craiova, un oras care pana acum o luna nu avea victorie in playoff e ceva extraordinar, sa nu mai aduc in discutie ca pana a fost data in folosinta sala polivalenta(prin 2012 daca imi aduc bine aminte) si exista fotbal acolo, 99% din populatia Craiovei nici nu stia de existenta sporturilor de sala...

      cu 4 ani în urmă (09.05.2019)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      sporturi de sala
      Da,se vede treaba ca esti extrem de priceput in materie de sporturi de sala,mai ales cand e vorba de Craiova,cred ca ai fost coleg de clasa cu actualul ministru de resort...Pai chiar si dupa 1989 avem titluri nationale la handbal si volei,cu sala de 2500 de locuri plina ochi,respectiv primii ani in prima liga de baschet masculin+feminin i-am petrecut in Sala "Ion Constantinescu"(1000 locuri,cu oameni ramasi in afara salii la masculin cu Dinamo,Steaua,Asesoft,respectiv la meciul de cupa europeana al fetelor)si nu in Polivalenta inaugurata in noiembrie 2012,deci reiese foarte clar ca oamenii nu aveau stiinta decat despre golf si cricket...

      cu 4 ani în urmă (09.05.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!