Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Vlaicu: „Oamenii de baschet din Gorj au fost îndepărtați, nici măcar nu li s-a cerut părerea”

Valentin Todea

Valentin Todea
08.04.2016

O formație ce a reprezentat cu cinste baschetul românesc în Europa, Energia Târgu Jiu, a retrogradat la finalul sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Masculin. Vorbind despre situația grupării din Oltenia, președintele Asociației Județene de Baschet Gorj, Marius Vlaicu, a spus următoarele, conform înregistrărilor de pe radioaccent.ro:

Nu sunt singurul din acest județ care se pricepe la baschet. În toate cluburile sportive sunt oameni care au legătură cu acest fenomen. Eu nu îmi doresc să fiu președinte la Energia, eu doresc ca împreună cu oamenii de baschet din județul Gorj să avem o discuție la o masă rotundă și să găsim soluții. Oamenii de baschet au fost îndepărtați, nici măcar nu li s-a cerut părerea. Este prea târziu ca domnul Dan Cumpănașu să-și dea demisia, echipa este retrogradată. Dacă nu te pricepi la un anumit domeniu, nu mergi să fii conducător în respectiva ramură sportivă sau de alt fel.

Energia s-a îndreptat spre cupele europene, asta a însemnat spectacol și s-a obținut o anumită performanță pentru baschetul românesc, dar cheltuielile au crescut. Un manager de secție trebuie să-și asume aceste lucruri și este foarte important ca cei din conducerea clubului să spună câte datorii există.

Soluții sunt, eu îmi doresc să plecăm din Liga 1 cu un nou club sportiv și de asemenea înființarea unui Club Sportiv Municipal sub finanțarea Primăriei și a Consiliului Județean, cu aportul clubului sportiv universitar de la Universitatea „Constantin Brâncuși” și să construim o nouă echipă. Mesajul meu pentru fani este că baschetul din Gorj nu va muri!

3 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    pfff
    Imi vine sa rad! In Romania cand se doreste eleminarea unei persoane si nu se poate prin mijloace normale se ajunge la situatii de genul in care dizolvi vechea "firma" si incepi una noua cu oamenii pe care ii doresti! Asa a scapat si Asesoft de vechii oameni asa scapa si Targu Jiu!

    cu 8 ani în urmă (08.04.2016)
    • CSM CSU Oradea minotauro:

      hilar
      Desi problema a fost finantarea de catre stat, varianta propusa pentru viitor este tot de club finantat de stat
      Aia da

      cu 8 ani în urmă (08.04.2016)
    • CS Energia Târgu Jiu varanu:

      finantare
      arata-mi o singura echipa din prima ligade baschet care e privata....

      cu 8 ani în urmă (10.04.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!