Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marko Boltic: „Un meci împotriva lui Asesoft mă motivează foarte mult”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
03.03.2015

Jucătorul  formației  SCM Universitatea Craiova, Marko Boltic a vorbit despre partida pe care oltenii o vor susține pe terenul campioanei, CSU Asesoft Ploiești.

„Vom juca în compania celei mai bune echipe din România și asta mă motivează foarte mult.  Ne-am pregătit foarte bine, jucăm fără presiune și ne va da posibilitatea să vedem care este potențialul nostru în acest moment.  Ne așteaptă o lună foarte încărcată și sperăm că vor fi multe rezultate pozitive”

Marko Boltic a jucat în 9 meciuri pentru SCM Universitatea Craiova și are medii de 10.1 puncte, 4.3 recuperări și 3.9 pase decisive, pentru un indice de eficiență de 11.6.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!