Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marko Djurkovic: „Fiecare victorie este importantă în lupta pentru play-off”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
01.02.2015

Gaz Metan Mediaș s-a impus în fața celor de la BCM U Pitești, scor 68-66, într-un meci ce a contat pentru etapa a 17-a a LNBM. Marko Djurkovic a vorbit pentru site-ul nostru despre acest succes.

Fiecare victorie este importantă în lupta pentru play-off. Cred că lupta pentru play-off este mult mai interesantă anul acesta decât în sezonul precedent. Trebuie să ne apărăm propriul teren dacă dorim să ne atingem obiectivele. În acest moment această victorie este foarte importantă pentru noi. Piteștiul se află pe o poziție bună în clasament, erau favoriți să câștige acest meci, cred că nimeni nu se aștepta să câștigăm acest meci. Dacă facem o comparație pe hârtie între cele două echipe, diferența este mare. Suntem extrem de fericiți și mulțumiți că avem dovada că facem o muncă bună și avem o motivație bună pentru următorul meci.

Sârbul a fost întrebat dacă a existat o motivație suplimentară deoarece a evoluat împotriva fostei sale echipe:

Nu, nu am avut o motivație suplimentară de a-i învinge. Am avut totuși un sentiment ciudat deoarece m-am luptat împotriva unor foști colegi, dar sunt profesionist și fac ceea ce trebuie să fac.

Acesta are o abilitate bună de a obține faulturi, dar ratează mult de la libere:

De-a lungul carierei mele am avut o mulțime de suișuri și coborâșuri în ceea ce privește aruncările libere. Trebuie să continui să muncesc la acest capitol și să îmi îmbunătățesc procentajul.

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești adryan77 :

    slabi de tot
    Avem o lipsa de motivatie si concentrare cum rar vezi la o echipa, Sa te comporti ca jucator asa pe teren si sa nu ai o idee de joc inseamna ca nu trebuie sa avem nici pretentii. Ce o sa facem la meciurile cu CLUJ, ORADEA, STEAUA. Dezamagiti total publicul prin felul cum abordati jocul. Bafta in continuare

    cu 9 ani în urmă (02.02.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!