Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marko Djurkovic va încheia sezonul 2014/2015 în Macedonia

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
26.03.2015

Marko Djurkovic a semnat cu Rabotnicki, o formație din Macedonia după cum anunță portalul eurobasket.com. Sârbul a jucat de-a lungul acestui sezon pentru Gaz Metan Mediaș. Marko Djurkovic a petrecut ultimele două sezoane în România după ce cu an înaintea jucase la BCM U Pitești.

În acest sezon, Marko Djurkovic a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Gaz Metan Mediaș. Pivotul a avut medii statistice de 15.9 puncte, 10.7 recuperări și 2.0 pase decisive pentru o eficiență medie de 17.4 unități.

În cariera sa, Marko Djurkovic a mai jucat la BCM U Pitești, Ezzahara (Tunisia), Zepter Viena (Austria), Krka Novo Mesto (Slovenia), Zilina (Slovacia), Igokea (Bosnia), Mega Viuzara (Serbia), Partizan Belgrad (Serbia) și Sloga Kraljevo (Serbia).

Noua echipă a lui Marko Djurkovic, Rabotnicki se află pe poziția secundă a sezonul regulat din Macedonia, cu un record de 12 victorii și 4 înfrângeri.

Marko Djurkovic este al doilea jucător din LNBM care ajunge în Macedonia. Danilo Mijatovic, fostul jucător al lui BC Timba Timișoara a semnat la rândul său cu MZT Skopje, liderul la zi din Macedonia.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!