Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marko Stojadinovic: „Norocul și-a întors fața către noi”

Andreea Vlase, Valentin Todea

Andreea Vlase, Valentin Todea
04.02.2019

SCM Timișoara a câștigat cu 80-78 acasă cu U-BT Cluj, obținând a 3-a victorie la rând în Grupa Roșie din LNBM. Marko Stojadinovic a contribuit cu 17 puncte și 6 recuperări în 25:59 minute. Extrema de forță a înscris ultimele patru puncte ale partidei, o triplă și o liberă, prin care i-a dus pe alb-violeți în față.

„Multe felicitări echipei mele și antrenorilor. Am avut puțin noroc în finalul meciului, dar nu am avut noroc în unele meciuri din prima parte a sezonului și cred că norocul și-a întors fața către noi, nu știu ce să spun. Am jucat foarte bine în prima repriză, am căzut puțin în sfertul trei. Ei au reușit câteva triple, dar știam că Clujul este o echipă foarte bună, că nu vor pierde la 10-15 puncte. Am arătat caracter și am câștigat acest meci.

Ei au avut o aruncare deschisă pentru victorie, au ratat, putea să intre ușor și am fi pierdut. Este doar baschet, trebuie să îți păstrezi calmul și te antrenezi pentru asta. Atmosfera din sală a fost foarte bună, mi-a plăcut. Sper că de acum vor fi mai mulți fani în tribună. Am spus că în prima parte a sezonului trebuia să stăm mai bine în clasament, să câștigăm câteva meciuri, dar am pierdut și acum am câștigat acest meci. Cred că este un lucru realist, poate, să urcăm încă un loc, dar vom vedea”, a declarat Marko Stojadinovic la conferința de presă de după meci.

Cu cele 17 puncte marcate în partida de duminică seara, Marko Stojadinovic și-a îmbunătățit recordul personal în Liga Națională. Mai reușise 14 în două dueluri cu BC CSU Sibiu. Sârbul a jucat în 17 meciuri în această ediție de campionat și are medii de 6,5 puncte, 3 recuperări și 6,9 eficiență în 19:49 minute

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!