Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Marta Fodor: „La început am jucat separat. Ne-am dat seama că doar împreună putem să câștigăm”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
04.04.2019

FCC ICIM Arad s-a impus cu 65-61 în primul meci din play-off cu CSM Târgoviște și conduce cu 1-0 la general în lupta pentru un loc în semifinalele LNBF. Arădencele au condus cu șapte puncte în startul sfertului secund, dar dâmbovițencele au trecut în față și se distanțau la 7 puncte în mai multe rânduri în repriza secundă. Marta Fodor a avut o contribuție decisivă în sfertul patru, marcând în momentele când ofensiva arădeană părea lipsită de inspirație.

„A fost foarte greu, dar ne-am așteptat să fie așa. Am și început foarte greu și trebuie să jucăm mai bine vineri. Oricum, a fost greu și ne bucurăm că am câștigat. Asta contează până la urmă, avem 1-0. Nu a fost presiune că am jucat primul meci acasă, poate că am fost prea motivate. Cred că ambiția ni s-a pornit (n.r. când am revenit). Am fost un pic mai moi la început și ne-am ambiționat, ne-am adunat și am jucat ca o echipă la sfârșit.

La început a fost mai greuț, că am jucat separat și după aceea ne-am dat seama că doar împreună putem să câștigăm. Pentru meciul de vineri, să ne relaxăm un pic, să ne revenim, să ne odihnim. Mental să fim pregătite, în primul rând, și să facem să ne fie mai ușor după aceea”, a declarat Marta Fodor la finalul partidei de miercuri. Aceasta a fost a 3-a marcatoare a arădencelor, după Destiny Williams și Brankica Hadzovic, cu 16 și 14 puncte.

Extrema a jucat 26:57 minute și a încheiat meciul cu 11 puncte, o recuperare, o minge pierdută și o intercepție, cu +7 eficiență. Fodor a marcat 9 din cele 11 puncte în sfertul patru, mai precis în ultimele șase minute, contribuind la parțialul de 13-2 al arădencelor. Jucătoarea autohtonă cu cele mai multe minute de la FCC ICIM a încheiat partida cu 4/8 la șuturile din acțiune și 3/4 de la linia de fault. În sfertul patru a găsit ținta cu toate cele 4 șuturi încercate.

Românca de 27 de ani a evoluat în 23 de meciuri pentru FCC ICIM Arad în această ediție a LNBF. Are medii de 10 puncte, 3,8 recuperări, 2 pase decisive, 1,6 mingi pierdute, 1,5 intercepții și 10 eficiență în 31:46 minute.

Meciul doi dintre FCC ICIM Arad și CSM Târgoviște se dispută vineri, de la ora 18:00, la Sala Victoria din Arad.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!