Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Martin Paasoja, convocat la naționala Estoniei

Eduard Popa

Eduard Popa
16.11.2017

martin paasoja convocat nationala

Jucătorul celor de la SCM U Craiova, Martin Paasoja, a devenit al șaselea stranier din Liga Națională de Baschet Masculin care a fost convocat în preliminariile Cupei Mondiale din 2019.

Ajuns în această vară în Bănie, Paasoja a adunat în șase meciuri 12,2 puncte, 2 pase decisive și 1,8 recuperări pe întâlnire.

Paasoja va face parte din lotul Estoniei în partidele din grupa H cu Israel, din 24 noiembrie și cu Marea Britanie, din 27 noiembrie. Din grupă mai face parte și naționala Greciei. Din lotul Estoniei mai fac parte patru stranieri: Kregor Hermet (Forca Lleida, LEB Oro), Jaan Puidet (Jamtland Basket, Suedia), Rait-Riivo Laane (Ethnikos Pireu, liga a doua din Grecia) și Rain Veideman, la APU Udine.

Paasoja este al șaselea stranier care va evolua în preliminariile Cupei Mondiale, după Pavel Marinov (Bulgaria), Jonathan Person (Suedia), Georgi Tsintsadze (Georgia), Zeljko Sakic (Croația) și Matti Nuutinen (Finlanda).

Vezi aici lista completă a jucătorilor din LNBM convocați la echipele lor naționale. 

*foto: Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!