Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Martin Zeno: „Știm că va fi dificil, trebuie să jucăm bine în apărare și să ne finalizăm atacurile”

Valentin Todea

Valentin Todea
10.05.2016

Gruparea orădeană va juca miercuri a treia partidă din semifinala cu U-Banca Transilvania, seria mutându-se pe malul Someșului Mic. Trupa antrenată de Cristian Achim a învins în duelurile din Arena „Antonio Alexe”, pentru clujeni urmând o întâlnire de totul sau nimic.

Înaintea acestei dispute, Total Baschet a luat legătura cu echipierul celor de la CSM CSU Oradea, americanul Martin Zeno.

Echipa ta a reușit să-și adjudece ambele dueluri de pe teren propriu împotriva celor de la U-BT Cluj-Napoca. V-ați fi așteptat la această desfășurare? Ce crezi că a făcut diferența în favoarea voastră?

Am câștigat cele două meciuri de acasă, știam că va fi greu în această fază, dar ca echipă trebuie să te aștepți că vei câștiga fiecare joc în așa fel încât să ai cele mai bune șanse în a realiza ceva. Nu am crezut sută la sută că vom învinge în ambele partide de pe teren propriu, dar ne-am așteptat să facem asta și să obținem ce se mai putea mai bun din aceste confruntări. Cred că principala diferență dintre noi și Cluj în meciurile de la Oradea a fost că defensiva noastră a fost foarte bună.

Ce părere ai despre evoluțiile tale la revenirea după o perioadă în care ai fost accidentat?

Prestațiile mele din primele meciuri de la revenire au fost în regulă, cred că totuși am avut prea multe mingi pierdute, am greșit în unele aspecte dar a fost în ordine având în vedere că am revenit după o perioadă de trei săptămâni în care nu am jucat. Îmi apreciez colegii pentru faptul că au avut încredere în mine în ciuda faptului că am absentat atâta timp. Mi-au dat încrederea de a evolua în modul în care am făcut-o și m-au încurajat, le sunt recunoscător lor, antrenorilor și celorlalți din staff.

Formația ta nu a câștigat împotriva Clujului în deplasare în acest sezon. Ce crezi că e nevoie să fie îmbunătățit pentru a reuși acest lucru și cum vezi meciul de miercuri?

Cred că la meciurile din deplasare e nevoie de mai multă concentrare, acasă ai publicul de partea ta și e puțin diferit. Va trebui să ne concentrăm și să jucăm tare, să terminăm seria. Știm că va dificil, știm că adversarii vor lupta cu ardoare. Trebuie să jucăm bine în apărare și să finalizăm acțiunile noastre.

Încleștarea din Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va lua startul la ora 19:45.

*Foto: Roby Boros/ CSM Oradea

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sas :

    Go Zupan
    Hai CSM ORADEAAAA!!!!!

    cu 7 ani în urmă (10.05.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!