Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Martin Zeno a fost la înălțime în partida cu Steaua CSM EximBank

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.03.2017

CSM CSU Oradea a obținut sâmbătă seara (11.03) a doua victorie din Top 6. Campioana României a învins pe propriul teren pe Steaua CSM EximBank, cu scorul de 80-72.

Cel mai bun jucător al partidei a fost americanul Martin Zeno. El a terminat jocul cu 28 de puncte marcate, 3recuperări, 3 pase decisive, 2 intercepții și un turnover. Punctele lui Zeno au venit după 2 coșuri marcate din 7 încercări de la 2 puncte, 5 din 7 de la 3 puncte și 9 din 12 de la linia de libere. După această performanță, Martin Zeno a înregistrat un indice al eficienței de 25 de unități și un +14 la capitolul „+/-”.

Martin Zeno a reușit cea mai bună prestație personală a sezonului. A fost primul meci al sezonului în care americanul a înregistrat cel puțin 25 de unități și la puncte marcate și la eficiență.

În 18 partide jucate în acest sezon, Martin Zeno are medii statistice de 14.5 puncte, 4.7 pase decisive și 3.6 recuperări, cu procentaje de 45.0% de la 2 puncte, 30.8% de la 3 puncte și 77.5% de la linia de libere.

4 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Csm
    Zeno daca prinde o zi buna e de neoprit. La fel ca în victoria cu Kataja, a marcat din orice pozitie si indiferent de cibe era in fata lui. Cu un Barnette la nivelul lui obisnuit va fi foarte greu pt apararile adverse sa le faca fata.

    cu 7 ani în urmă (12.03.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Csm
    Referitor la Morris, mi s-a parut ca schiopata putin iar la time-out-uri facea exercitii cu banda elastica. Am cautat si se pare ca inainte de meciul din 2 martie a facut o entorsa si nu a putut juca sa afirma antrenorul lui Sharka in conferinta de prea din 3 martie). Asa ca sa asteptam sa-l vedem cand e refacut fizic si obisnuit cu coechipierii.
    Ramane totusi un semn de intrebare : daca in 3 martie antrenorullui Sharks spune ca i-a lipsit Morris si spera sa se refaca repede pt ca are nevoie de el, cum l-a legitimat Steaua in 28 februarie?

    cu 7 ani în urmă (12.03.2017)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      S-a intalnit circul cu circarul in cazul Morris. Relevanta pt ce zic e o faza in care se impinge in Mandache cred ca nu putea trece de el, dupa care opreste efectiv atacul si se uita la arbitru ca nu i-a dat lui fault. Daca ajunge asta mai de speriat ca Long, atunci ma inclin in fata ochilor de specialisti, dar ma cam indoiesc...

      cu 7 ani în urmă (14.03.2017)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    mister
    de fapt nu e nici-un mister.....la bucuresti se poate rezolva orice :))

    cu 7 ani în urmă (13.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!