Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Martin Zeno, o nouă operație la genunchi

Andreea Vlase

Andreea Vlase
08.01.2018

CSM CSU Oradea nu va putea conta pe Martin Zeno nici în următoarele patru luni. Americanul a fost operat astăzi la genunchi și antrenorul Cristian Achim speră să poată conta pe el în play-off.

Ghinioanele s-au ținut lanț de Martin Zeno în acest sezon. Jucătorul de 32 de ani a jucat în doar trei partide din această ediție de campionat, după ce s-a accidentat la genunchi în septembrie, la un meci din preliminariile FIBA Europe Cup. Atunci s-a optat pentru un program de recuperare fără intervenție chirurgicală.

Zeno a revenit pe teren după aproape trei luni, în 17 decembrie. După doar 11 zile, la meciul cu Steaua, jucătorul orădean s-a accidentat din nou, tot la genunchi, dar în altă zonă. De această dată a fost nevoie de intervenție chirurgicală, iar medicii estimează că perioada de inactivitate va fi de aproximativ patru luni.

Antrenorul Cristian Achim speră să poată conta pe american în play-off. În acest an faza eliminatorie a campionatului se va disputa între 3 mai și 15 iunie

„Zeno a dispărut, din păcate, din echipa noastră din nou. El ne va lipsi o perioadă foarte lungă de timp. Sunt extrem de afectat de pierderea lui Zeno și în același timp sunt trist pentru el, deoarece e un băiat deosebit. De asemenea, pentru felul în care a fost construită echipa noastră, Martin Zeno a fost un jucător esențial. Este extrem de dificil să înlocuiești un astfel de jucător. Noi sperăm că Zeno va fi recuperat în decurs de patru luni. Pe de altă parte, datoria noastră este să găsim soluții. Cred și sper că cele găsite de noi vor fi în beneficiul echipei”, a declarat Cristian Achim, citat de site-ul echipei.

În cele trei partide din campionat, Zeno a avut 11.7 puncte/meci, 2.7 pase decisive și 2.3 recuperări.

*foto: Roby Boros

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mailman :

    sa fii sanatos Zeno!
    Achime, aveai 50% sanse sa alegi corect la inceputul Campionatului asta: Zeno sau Barnette! Ghinion, l-ai ales pe Zeno si Zeno s-a rupt... Aste numim "curat ghinion"!

    cu 6 ani în urmă (09.01.2018)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      csm
      Achim i-a ales pe ambii dar Sean a refuzat. A vrut alt campionat. Se pare ca a gresit, pt ca a ajuns in Liban sub comanda lui Perisic, a jucat 6 meciuri, s-a accidentat si a plecat si de acolo. Oricum juca la echipa de pe ultimul loc , care din 14 meciuri le-a pierdut pe toate.

      cu 6 ani în urmă (09.01.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!