Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Matea Tavic: „Putem câștiga o medalie!”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
30.03.2017

Una dintre cele mai bune jucătoare în meciul câștigat de CSM Satu Mare la Târgoviște în primul joc din sferturile de finală ale play-off-ului LNBF, Matea Tavic, este foarte încrezătoare înaintea partidei a doua din serie, declarând că își dorește o medalie alături de CSM. 

„Avem o șansă mare să batem Târgoviște și să mergem în semifinale. Trebuie să începem la fel cum am făcut-o în primul meci și sper că vom câștiga. Avantajul nostru este banca mai lungă și că vom avea suportul fanilor, al 6-lea jucător cum se mai spune. Este cel mai important meci pentru noi. Mă simt foarte bine la Satu Mare, mă bucur că am ajuns aici. Îmi iubesc echipa, colegele și faptul că avem publicul alături de noi. Îmi doresc să facem un sezon mare pentru ca toată lumea să fie fericită. Putem câștiga o medalie”, a subliniat sportiva, citată de site-ul local informatia-zilei.ro.

CSM Satu Mare a câștigat primul meci al seriei din sferturi cu CSM Târgoviște, scor 64-51, și a mutat seria, acolo unde, cu o victorie azi, se poate califica după o pauză lungă în semifinalele Ligii Naționale. Matea Tavic a avut o contribuție semificativă în victoria de la Târgoviște, terminând meciul cu 14 puncte, 3 recuperări și 11 la eficiență. 

Meciul 2 al seriei dintre cele două CSM-uri se joacă azi de la ora 18:00 în Sala LPS din Satu Mare. 

*Foto: Balázs Gyurkó (Crow Security)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!