Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meci bun făcut de Giordan Watson împotriva fostei sale echipe

Radu Bărăian

Radu Bărăian
30.09.2018

Giordan Watson, una dintre achizitiile campioanei României în pauza competițională, a avut o prestație solidă în fața fostei sale echipe, U-BT Cluj, însă nu suficient încât să aducă victoria noii sale echipe. CSM CSU Oradea a pierdut pe teren propriu duelul cu U-BT, 76-83, în SuperCupa României. 

Fundașul româno-american al Oradiei a fost cel mai eficient jucător al echipei pregătite de Cristian Achim, respectiv al doilea cel mai eficient jucător al meciului după pivotul american din lotul Clujului, Jason Washburn. Watson, venit din postura de rezervă, a stat pe parchet preț de 31 de minute și 33 de secunde, timp în care și-a trecut în cont 22 de puncte, 9 pase decisive, 1 intercepție și 1 minge pierdută, totul pentru un indice la eficiență de 23 de unități. Din punct de vedere al procentajelor, fostul jucător al Clujului a terminat partida cu 66% (8/12) de la 2 puncte, 16% (1/6) de la 3 puncte, respectiv 75% (3/4) din dreptul liniei de fault. 

Restul punctelor marcate de CSM CSU Oradea în eșecul cu U-BT au venit pe mâna jucătorilor K. Richard 16, M. Ginyard 15, A. Valeika 8, A. Valeika 6, M. Pasalic 5 și U. Lucic 4.

*Foto: Roby Boros @Facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!