Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meci cu miză în Bănie între Craiova și Dinamo

Radu Bărăian

Radu Bărăian
11.03.2017

SCM Universitatea Craiova va primi astăzi vizita formației Dinamo București, într-un meci din cadrul etapei a doua a luptei pentru locurile 7-10 din Liga Națională de Baschet Masculin. Confruntarea găzduită de Sala Polivalentă din Craiova va debuta la ora 17:00. 

Înaintea confruntării de azi cele două echipe sunt despărțite de un singur punct, aflându-se pe ultimele două poziții ale clasamentului. Oltenii sunt ultimii, având la activ 4 meciuri câștigate, 15 pierdute și 23 de puncte acumulate, în timp ce dinamoviștii sunt penultimii cu 5 victorii, 14 înfrângeri și 24 de puncte. În runda inaugurală din grupa 7-10, ambele formații au fost învinse, Craiova a pierdut la Târgu Mureș, 77-85, în timp ce Dinamo a cedat acasă cu Phoenix Galați. 78-85. 

Astfel, o victorie azi a craiovenilor i-ar aduce lângă Dinamo, respectiv i-ar relansa în lupta pentru locurile de play-off. De cealaltă parte însă, dacă roș-albii vor reuși să se impună azi, atunci trupa din Bănie pare în mare măsură condamnată la ultima poziție la finele sezonului regulat. 

SCM U Craiova și Dinamo București au la activ 17 întâlniri directe, timp în care oltenii și-au adjudecat 9 meciuri, în timp ce bucureștenii s-au impus de 8 ori. În prima fază a sezonului regulat din acest an, cele două echipe și-au împărțit victoriile, fiecare reușind să câștige pe teren propriu. Craiova s-a impus acasă cu 84-80, în timp ce Dinamo a câștigat la 2 puncte diferență, 88-86. 

Confruntarea de azi va fi arbitrată de o brigadă formată din Mircea Șerban, Alexandru Anica și Dragoș Stan, în timp ce comisar din partea Federației Române de Baschet va fi Stelian Bănică. 

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!