Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meci ușor acasă pentru BCM U Pitești

Eduard Popa

Eduard Popa
04.02.2018

pitesti dinamo

BCM U Pitești este aproape sigură de victorie în fața tinerei formații a lui Dinamo, în ultimul meci al etapei a XVII-a din LNBM.

Elevii lui Hristu Șapera vin după două înfrângeri în deplasare în fața unor adversari pentru locurile de playoff: 94-79 la Craiova și 79-71 la Sibiu. În total, Piteștiul are 9 victorii și 7 înfrângeri și se menține cu greu pe locul 6 în clasamentul LNBM.

De partea cealaltă, dinamoviștii nu au mai repetat prestațiile încurajatoare din prima parte a campionatului. Din cauza problemelor financiare de la cluj, antrenorul Eugen Ilie și cel mai bun jucător din punct de vedere statistic, Ionuț Zaharie, s-au văzut nevoiți să plece de la club. Alți 4 jucători vor juca în ultimul lor meci la Pitești, fiind și ei pe picior de plecare. În total Dinamo are 16 înfrângeri din tot atâtea partide și este pe ultimul loc în campionat.

În partida din tur alb-roșii au ținut pasul cu piteștenii timp de aproape 25 de minute, dar s-au văzut nevoiți să se declare înfrânți, scor 89-58. În total, s-au jucat 31 de partide între cele două echipe, iar BCM U Pitești conduce duelul cu 19-12.

Partida dintre BCM U Pitești și Dinamo se joacă astăzi de la ora 20:00, la Sala Trivale din Pitești. Meciul va fi transmis în direct de Digi Sport 3.

*foto: facebook BCM U Pitești

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Meci
    E un antrenament cu public. Sau asa sper. eu cred ca Pitestiul are mari sanse sa termine pe 6 si cu putin noroc, chiar pe 5. Urmeaza 6 meciuri, dintre care 4 sunt cu Dinamo, Mures, Iasi si Timba iar altul cu Steaua acasa. Asteptam transferul despre care se vorbeste. Hai Pitesti.

    cu 6 ani în urmă (04.02.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!