Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Meciul 4 al finalei LNBF, transmis pe youtube

Andreea Vlase

Andreea Vlase
27.04.2018

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe transmite în direct, pe youtube, meciul 4 al finalei LNBF, de la Satu Mare. Partida începe la ora 18:15 și poate decide campioana, dacă se impun covăsnencele, sau poate prelungi finala.

După ce primele două partide ale finalei întrecerii feminine au fost transmise pe FRB Tv, iar a treia, cu decalaj, pe DigiSport, cele două nu au programat și o transmisie a meciului 4.

ACS Sepsi SIC transmite acest meci pe youtube aici

Vor arbitra: Ciprian Stoica, Sorin Drugău și Istvan Bertalan, supervizați de Viorel Constantinescu.

Campioana en-titre s-a impus cu 76-46 și 71-51 în primele două partide ale finalei, iar CSM Satu Mare a câștigat-o pe a treia cu 68-60. Se joacă după sistemul cel mai bun din cinci jocuri. O victorie a campioanei en-titre duce titlul la Sfântu Gheorghe, iar un succes al sătmărencelor duce jocul decisiv la Sepsi Arena, în 30 aprilie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!