Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meciul 4 al finalei LNBM se va disputa din nou cu casa închisă

Eduard Popa

Eduard Popa
03.06.2019

Meciul 4 al finalei LNBM se va disputa din nou cu casa închisă

CSU Sibiu a reușit să supraviețuiască în seria din finala Ligii Naționale de Baschet Masculin, după victoria scor 71-64 reușită în fața celor de la CSM CSU Oradea, chiar pe Arena Antonio Alexe. Sala a fost arhiplină la meciul 3, după ce biletele s-au vândut online în mai puțin de 10 minute.

Scenariul se va repeta însă și la meciul 4, după ce biletele s-au vândut „ca pâinea caldă” încă de la primele ore ale dimineții. În mai puțin de o oră deja nu mai existau tichete disponibile la sediul clubului, fapt ce a atras nemulțumirea fanilor bihoreni care nu au prins un loc la partida care ar putea aduce al treilea titlu în patru ani pentru Oradea. Mai mult, fanii sibieni s-au prins pe rețelele de socializare de faptul că nu au putut să își mai ia bilete deoarece acestea nu au mai fost puse la vânzare pe internet.

Purtătorul de cuvânt al clubului bihorean, Adrian Micinic, a vorbit despre această decizie:

„Este opţiunea conducerii clubului. Ne dorim să avem parte de cât mai mulţi orădeni. Avem un protocol cu Sibiul şi ei vor avea asigurat pentru galerie un număr de bilete. Dincolo de asta, fanii lor au dorit să achiziţioneze mai multe bilete online, iar noi am vrut să limităm asta", a spus oficialul Oradiei, pentru ebihoreanul.ro.

Site-ul oficial al CSM CSU Oradea a cerut ca fanii să ajungă mai devreme la meciul patru, să nu piardă startul din pricina măsurilor de securitate și a afluxului mare de oameni. (mai multe detalii aici)

Partida 4 din finala LNBM dintre CSM CSU Oradea și CSU Sibiu va începe la ora 19:00 și va fi transmisă în direct pe Digi Sport  2.

*foto: Valentin Todea

30 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Da
    ..."iar noi am vrut sa limitam asta"...
    Poti sa-i acuzi de multe, dar macar sunt sinceri :)

    cu 4 ani în urmă (03.06.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    :)
    Asa trebuie sa se joace o finala, cu casa inchisa.
    Un intreg sezon vinzi biletele online si acum....musai sa ii limitam pe astia sa mai cumpere asa multe. Mie imi place la Oradea, imi place tare mult primaria si imi place si mai mult de o doamna de acolo :)).

    cu 4 ani în urmă (03.06.2019)
    • CSM CSU Oradea antiadrian.or:

      Pai exact
      Ca sa nu suferiti din dragoste la distanta s-a luat masura asta :). In alta ordine de idei 3 meciuri fara incidente. Speram sa nu fie nici la ultimul (uups).

      cu 4 ani în urmă (03.06.2019)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      Foarte dragut ca s-au gandit la asta :)
      O sa suferim totusi si maine tot in sala :). Da, a fost o atmosfera destul de faina , sa speram ca ramane asa.

      cu 4 ani în urmă (03.06.2019)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu BB55 :

    Frumos la Oradea
    Mie mi-au placut mai multe doamne din sala 😊😊

    cu 4 ani în urmă (03.06.2019)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      Da...
      numai ca daca nu era doamna asta nu mai ajungeai sa le vezi pe alea din sala :)

      cu 4 ani în urmă (03.06.2019)
    • CSM CSU Oradea unguru1432:

      sa fiti sanatosi
      daca nu veti pastra locul de pe bilet, veti fi scosi din sala

      cu 4 ani în urmă (03.06.2019)
    • BC CSU Sibiu RG3:

      .
      Din deplasarile anterioare asemanatoare iri spun ca jandarmeria nu lasa fanii adversi dispersati in tribuna. Nu se tine cont de locul de pe bilet in cazul acesta chiar daca ar vrea fanii.

      cu 4 ani în urmă (03.06.2019)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Da
    Foarte simpatici cum s-au pregătit ei pentru meciul ăsta... Bilete cu buletinul la primărie, cine nu va sta la locul lui va fi scos din sală, câte un membru al galeriei va fi responsabil de un sector să ridice lumea în picioare și să-i pună să cânte... Ce mai, nimic nu va fi lăsat la voia întâmplării. Nu se poate ca niște ciobani galbejiți să le strice sărbătoarea... Va fi o seară memorabilă.

    cu 4 ani în urmă (03.06.2019)
    • CSM CSU Oradea unguru1432:

      tu ai spus-o
      ciobani galbejiti... chiar nu suna rau!
      voi puteti sa va organizati pentru meciul 5 ca, doar, e fief-ul vostru.

      cu 4 ani în urmă (03.06.2019)
    • BC CSU Sibiu totalCSU:

      cam
      ...mare "damage control-ul" impotriva galbejitilor (mai ales dupa acel 2-0... sec ;)). Sa inteleg ca ne asteapta si alte suprize gen boxa in tribune si interdictia pentru noi de a intra cu toba, steaguri si banere? Sa speram ca nu. Si sper ca v-ati luat bilete din timp pentru meciul 5, au fost disponibile ca de obicei online. Si tot ca de obicei e sold out. Sa fie baschet.

      cu 4 ani în urmă (04.06.2019)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      csm
      Eu nu am vazut pana acum ca un spectator, indiferent cu cine tine, sa fie ridicat de pe locul lui si mutat de jandarmerie. Biletul e pe loc nu pe culoarea tricoului. E adevarat ca la meciul 3 au fost vreo 6-7 suporteri sibieni care se postasera vis-a-vis de galerie, in spatele celuilalt panou si stateau in picioare. Fiind locuri in spatele lor au fost mutati.
      Problema ar putea fi daca acei suporteri razleti vor vrea sa stea cam mult in picioare...

      cu 4 ani în urmă (04.06.2019)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea antiadrian.or :

    Sa fie baschet!
    Si sa se termine maine.

    cu 4 ani în urmă (03.06.2019) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Ce gest!
    Cum sa pierzi aiurea o zi de concediu.
    Convins fiind ca voi vedea ultimul meci al seriei și implicit decernarea titlului, asa cum am procedat la celelalte doua deplasări de la Oradea din acest sezon, ma așez ieri în fata laptopului și aștept să-mi iau biletul. Și aștept... Surpriza, sa aflu ca de fapt s-au vândut doar la sediul clubului, după ce pana acum s-au vândut online tot sezonul, din câte am aflat. O măsură jenanta și rușinoasă, o lipsa de respect crasa, care nu face cinste oamenilor foarte ok are sunt în Oradea, dar îl reprezinta pe deplin pe dl Sere. Poate fi dansul unul dintre cei mai iscusiți oameni cu putere din baschetul romanesc, pt clubul sau, dar din punct de vedere uman are lacune imense, ca să nu zic mai mult. Voi avea grija să-i transmit personal la Cluj sezonul viitor toate aprecierile mele pentru acest nou gest penibil.

    cu 4 ani în urmă (04.06.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Relax
      Te rezolv eu cu bilet la meciul 5 😉.

      cu 4 ani în urmă (04.06.2019)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      csm
      Imi pare rau ca nu ai prins bilet. Stiu ca nu te ajuta cu nimic si iti inteleg supararea dar decizia s-a luat dupa vanzarea biletelor la meciul 3. Din acest motiv s-a anuntat si pe site ca se vor vinde bilete doar la sediu.
      Ce s-a intamplat de fapt la meciul 3 : la ora 9 s-au adunat la sediul clubului o multime de suporteri sa-si cumpere bilete. Pt ca internet merge mult mai repede si pt ca te poti loga pe mai multe conturi in acelasi timp. Urmarea : in 20 de minute s-au epuizat toate biletele si erau oameni la coada. A iesit putin scandal, pt ca nu toata lumea e "prietena" cu mediul online si multi dintre cei ramasi fara bilet s-au plans ca ei au sustinut tot sezonul echipa si acum vin alti sa se bucure de finala. Nu sunt de acord cu ei pt ca eu am o parere : daca esti suporter adevarat si sustii echipa tot sezonul, de ce nu ai abonament?
      In concluzie, stiu ca nu te multumeste cu nimic ceea ce a scris mai sus dar a fost o decizie luata la presiunea unor suporteri si era clar ca va nemultumi multa lume. Au luat decizia mai comoda.

      cu 4 ani în urmă (04.06.2019)
    • U BT Cluj-Napoca romeovura:

      Soso69
      Sunt de acord cu tine la capitolul suporter . Vrei ( indiferent de suporter) să susți echipa și să vezi acele meciuri, dute de plătește la început de sezon un abonament, ca mai pe urmă să stai relaxat știind că ai loc în sală indiferent de conjunctură.

      cu 4 ani în urmă (04.06.2019)
    • CSM CSU Oradea Black_Mamba:

      Sere
      Chiar daca sunt oradean, sunt perfect de acord cu @trancer in privinta lui Sere. Ce ma mira e ca nu a mai scumpit biletele pentru finala, dupa ce o facuse pentru playoff ...
      Oricum, acum ma razbun - i-am boicotat restaurantul :))

      cu 4 ani în urmă (04.06.2019)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      csm
      Cu restaurantul nu-l atingi ca e al cumnatului.

      cu 4 ani în urmă (04.06.2019)
    • BC CSU Sibiu mihaitha:

      @soso69
      Imi pare rau sa ti-o spun dar e cam bullshit ce zici tu. CSU, pana anul trecut, cand au luat decizia (normala pana la urma) sa vanda toate biletele on-line, avea o lista de locuri care se vindeau online, si separat alta pentru care biletele se cumparau de la sediu. Chiar vrei sa cred ca la Oradea e organizarea atat de inexistenta, incat se vand biletele pe toate locurile, simultan online si la sediu? Hai sa fim seriosi.

      cu 4 ani în urmă (04.06.2019)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      csm
      Habar nu am cum fac si nici nu e treaba mea. Eu am abonament.
      Eu am scris doar ce s-a intamplat cu biletele la meciul 3 : in 20 min nu a mai fost niciun bilet. Am multi cunoscuti care au vazut meciul in piata si erau suparati ca nu au putut intra in sala.

      cu 4 ani în urmă (04.06.2019)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea 6X :

    Bilete.
    Nici eu nu am reușit să cumpăr bilet. Abonamentul e prea scump ptr. bugetul meu.

    cu 4 ani în urmă (04.06.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      cat e un abonament?
      ?

      cu 4 ani în urmă (04.06.2019)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe victor73 :

    csm
    la meciul 3 ar fi trebuit sa primeasca Sibiu tot atatea bilete cate a primit Oradea la meciul 1 si 2.
    asta ar fi fost echitabil, pt a nu crea divergente in randul suporterilor si o gramada de discutii fara rost.
    la fel se intampla si la fotbal, cate bilete primeste echipa oaspete in tur, tot atatea se aloca si pt retur echipe vizitatoare...

    cu 4 ani în urmă (04.06.2019)
    • BC CSU Sibiu mihaitha:

      Normal
      Atatea au si primit, in urma conventiei cu clubul. Restul pana la cei ~200 de suporteri sibieni veniti la Oradea au fost cu bilet cumparat de fiecare in parte, online. Posibilitate pe care au avut-o orice fan al vreunei echipe care a venit sa joace la Sibiu, si de care s-a facut uz fara probleme si comentarii. Dar se pare ca la Oradea lucrurile stau altfel, si masurile se iau in stil pesedist, noaptea ca hotii, nu degeaba au echipamente rosii.

      cu 4 ani în urmă (04.06.2019)
    • CSM CSU Oradea mikki:

      scuze..
      ..dar deja cred ca ai luat-o pe aratura!!!!!

      cu 4 ani în urmă (04.06.2019)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    csm
    Poate ca s-au gandit sa echilibreze balanta : daca la meciul 5 va fi doar galeria oradeana, sa fie si la meciul 4 la fel. E adevarat ca la Sibiu a iesit ceva frumos, laudabil iar la Oradea nu.
    Ca in afara de sibieni nu se gandea nimeni ca ar putea fi un meci 5, e cu totul altceva. Au dat dovada de suport si incredere si au facut sold-out. Pt suporterii oradeni nu era normal sa se gandeasca la un meci decisiv pt ca atunci ar fi insemnat ca nu au incredere in echipa.
    Sa fie baschet!

    cu 4 ani în urmă (04.06.2019)
    • HannyKarana:

      Sa fie baschet
      Daca stam sa privim in ansamblu toata situatia, lucrurile sunt clare. Cei de la Oradea nu se așteptau să cumperam pentru meciul 3 atatea bilete (avand in vedere si scorul),dupa meciul 3 au realizat ca situatia se poate repeta si au ales sa ajute mai mult suporterii locali care nu au prins bilet. Un lucru destul de ciudat este faptul că s-a ales totuși chestiunea reciprocitatii (chiar dacă este una oarecum corecta), pentru ca se știa de la bun început că noi o sa fim ca si numar peste cele 34 care au venit de la Oradea. Soluția ar fi fost sa se poata negocia un număr de cel putin 150 de bilete pentru meciul 4 din partea clubului nostru. Dar aici cred ca totusi nu s-ar fi găsit intelegere din partea clubului Oradea. Oricum o sa fie mai mult de 34 de persoane de la Sibiu..Nu stiu insa daca o sa stea grupați. Sa fie baschet si daca o sa se ajunga la meciul 5 sa se zguduie Sala Transilvania. Hai CSU!

      cu 4 ani în urmă (04.06.2019)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu un ardelean :

    Finala
    Nu am spus nimic pana acum, dar dupa prima repriza la Oradea este furt pe fata. Cine spune altceva, nu stie baschet sau regulamentul. Pana acum 4 greseli grosolane de arbitraj in favoarea gazdelor.

    cu 4 ani în urmă (04.06.2019)
    • BC CSU Sibiu csv:

      Arbitri ...au stil
      ....te duc la -10pct dupa care “gresc” si invers. Greseli ca lumina zilei....ca sa poata spune “fata mare” de pe aici, ca au gresit in ambele sensuri.

      cu 4 ani în urmă (04.06.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!