Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meciul dintre Timba și BC Mureș a fost amânat

Eduard Popa

Eduard Popa
29.11.2017

bc mures faliment insolventa

Partida din etapa a șaptea care trebuia să se desfășoare în acest weekend între Timba Timișoara și BC Mureș Târgu Mureș a fost amânată. Motivul: foștii jucători ai Mureșului, Dani Popescu și Dragoș Andrei, au cerut intrarea clubului în insolvență.

Tribunalul specializat Tg-Mureş a hotărât pe data de 28 noiembrie că:

 „Admite cererile promovate de creditorii Popescu Daniel- Ionuţ şi Andrei Gragoş Mihai cerere având ca obiect deschiderea procedurii insolvenţei faţă de debitoarea Clubul de Baschet BC Mureş reprezentat prin preşedinte Lungu Cornel cu sediul în Tg. Mureş Sala Sporturilor Tg. Mureş, Parcul Sportiv Municipal nr. 1. Constată că debitoarea este în stare de insolventa.”

Mai multe detalii AICI.

Întrunit de urgenţă, conducerea clubului mureșean a hotărât că va face apel împotriva acestei hotărâri, dar până la soluţionare, clubul se află în imposibilitatea de a face plăţi. Din cauza aceasta, BC Mureş a cerut amânarea partidei de la Timişioara.

*foto: Csaba Toth

5 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș bigiuly :

    Rusine
    Rusine jucătorilor romani care au cerut insolvența. Puteau sa o facă străinii care au mai mulți bani de recuperat dar nu au făcut-o.

    cu 6 ani în urmă (29.11.2017)
    • tzontzolino:

      rusine?
      Nu munceste nimeni pe gogosi. La serviciu faci la fel si tu. Asa e meseria lor, trebuies platiti ca oriunde altfel insolventa tata

      cu 6 ani în urmă (29.11.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Wow
    Acum sunt de vină jucătorii ca au așteptat atâta vreme după niște drepturi corecte! Gizas...
    Chiar înainte am citit declarația lui Dragoș Andrei de pe pagina oficială a clubului. Nici un moment conducerea clubului nu a vrut o soluție decentă, a fugit tot acest timp de orice angajament de rezolvare a datoriilor uriașe, iar acum sunt supărați pe jucători că sunt în insolvență. Cât tupeu și nesimțire.

    cu 6 ani în urmă (29.11.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mailman :

    si ponegriti si cu banii luati
    Actiunea jucatorilor de a-si recupera plata restanta pentru munca lor la Club este una corecta si trebuie sustinuta. Din pacate vinovatii nu sunt adusi niciodata in discutie desi toata lumea stie cine sunt ei. In final jucatorii sunt scosi tapi-ispasitori, iar vinovatii o iau de la capat. Traiasca presa-libera.

    cu 6 ani în urmă (30.11.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    Meci
    In primul rand nu trebuia ca unei echipe cu datorii la jucatori sa ii fie permis sa inceapa campionatul.
    In al doilea rand nici Timba nu ar trebui sa accepte dar nici federatia nu ar trebui sa amane acest meci.

    cu 6 ani în urmă (30.11.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!