Stiri

Meciul doi al finalei masculine din Germania are loc joi (07.06)

Valentin Todea

Valentin Todea
06.06.2018

Finala Basketball Bundesliga a stagiunii 2017-2018 se dispută între Bayern Munchen și Alba Berlin, ocupantele primelor două poziții la finalul sezonului regulat. Pentru a ajunge în ultimul act, Bayern a trecut în 4 confruntări de Brose Bamberg, în timp ce formația din capitala Germaniei a câștigat cu 3-0 seria împotriva celor de la Ludwigsburg.

Primul meci al finalei, desfășurat duminică (03.06) la Munchen, a avut nevoie de o repriză suplimentară de joc, tabela indicând 87-87 după cele patru sferturi. Alba Berlin a gestionat mai bine cele cinci minute de prelungiri și a reușit să obțină victoria în deplasare, scor final 95-106.

Campionatul german beneficiază de un sistem diferit față de cel cu care suntem obișnuiți în privința disputării meciurilor din play-off. Se joacă pe sistemul trei din cinci precum în România, însă nu au loc două meciuri consecutive pe terenul unei formații, ci după un joc formația gazdă se deplasează pe terenul oponentului, astfel seria întinzându-se pe o durată mai mare de timp. Așadar, următorea încleștare a finalei va avea loc în capitala Germaniei.

Partida din Mercedes-Benz Arena Berlin va începe mâine, la ora 20:00. Organizatorii au anunțat că au fost vândute deja peste 11.000 de bilete pentru acest eveniment.

*Foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!