Stiri

Meciurile echipelor româneşti din Champions League, transmise pe internet

Paul Olar

Paul Olar
27.09.2016

Ziua de marţi, 27 septembrie, este una importantă pentru baschetul românesc. CSM CSU Oradea şi U-Banca Transilvania debutează în Basketball Champions League.

Campioana dă piept pe teren propriu cu BC Prievidza, într-o dispută ce va demara la ora 19:00. În schimb, U-Banca Transilvania se duelează în deplasare cu AEK Larnaca, tot de la ora 19:00. Ambele partide vor putea fi urmărite în direct pe pagina de youtube a competiţiei.

Trebuie menţionat faptul că meciul orădenilor va putea fi urmărit în direct şi la televizor, prin intermediul postului Digi Sport.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!