Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Medalie de campion și pentru Dragan Zekovic

Dan Oancia

Dan Oancia
09.07.2014

Sârbul care a evoluat pentru Asesoft Ploiești doar în turul campionatului, fiind oprit din a mai își continua și restul sezonului din LNBM de o boală gravă, a primit medalia de campion din partea președintelui executiv Ionuț Georgescu, care s-a deplasat în capitala Serbiei pentru a urmări câțiva jucători care ar putea fi transferați în sezonul viitor la Ploiești.

Dragan Zekovic a avut o medie de 14.9 puncte și 5.3 recuperări pe meci pentru Asesoft în turul de campionat petrecut în România. În vârstă de 27 de ani, sârbul de 2.10 metri a mai jucat pentru Zepter Viena sau Arkadia, în Austria, precum și la OKK Belgrad, Vojvodina sau Steaua Roșie Belgrad.

„Zekovic merită cu prisosinţă medalia de campion. Este un jucător care ne-a ajutat enorm atât în campionat, cât şi în Eurocupă, astfel că îl aşteptăm cu braţele deschise, atunci când va primi acceptul medicilor de a se antrena. Cel mai probabil acest lucru se va întâmpla undeva pe finalul anului”, a declarat Ionuţ Georgescu pentru site-ul csuasesoft.ro

*Foto: csuasesoft.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!