Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mesajul lui Jonathan Person după ce a încheiat primul său sezon în România

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
15.05.2018

BCM U Pitești a fost elimintă în prima rundă a playoff-ului de către CSM CSU Oradea în ediția 2017/2018 a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Formația din Trivale a încheiat sezonul după ce s-a înclinat cu 3-1 la general în fața echipei bihorene.

Jonathan Person a avut un mesaj la finalul primei sale experiențe în România.

„Un nou sezon a ajuns la final și ca întotdeauna se simte un gol, în fiecare an. Chiar dacă acest sezon a fost un roller coster, a fost unul de care m-am bucurat cel mai mult pe parcursul carierei mele. Aș dori să le mulțumesc celor de la BC Mureș și BCM U Pitești pentru această perioadă, a fost extraordinară în multe feluri. Am avut colegi grozavi, am întâlnit fani extraordinari și am cunoscut o mulțime de prieteni noi în ambele orașe, iar toate acestea au făcut un sezon deosebit. Îmi va fi dor de România, o țară frumoasă în atât de multe feluri. Mi-ar plăcea, fără îndoială, să revin și să joc aici din nou. Vă mulțumesc!”

Jonathan Person și-a început aventura în România la BC Mureș, iar mai apoi a trecut la BCM U Pitești. în stagiunea 2017/2018 fundașul a jucat 25 de partide în Liga Națională de Baschet Masculin și a înregistrat cifre de 8.7 puncte, 3.9 pase decisive și 2.4 recuperări pentru 9.7 la eficiență.

 

Foto: Jeffwarder/ Gabriel Pintilei

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!